Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:A ja durna zmierzylam sobie teraz temp i mam 37,7 az. Wiem - glupia jestem i nic ta wiedza nie daje... Po prostu wkurza mnie ta bezczynnosc i brak okresuFabian
Cyprian
Tymuś
-
Zaczynam się powoli wahać, ale poczekam spokojnie do poniedziałku jeśli @ nie będzie. Raz, że nie mam testu w domu, musiałabym lecieć, dwa, że jutro o 6 wyruszamy do rodziców (właśnie nas pakuję i ogarniam) i czeka nas bardzo intensywny weekend. Jak nawet to nie wywoła małpiszona, to powtórzę testa.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Co w ogóle porabiacie?
Tutaj burza przeszła, ulewa na maxa, musiałam szybko pranie zebrać.
Miałam mieć spotkanie dzisiaj, to się okazało, że ta pani odwołała i już mogę się obijać do wieczoraszkoda, że mój men kończy o 19 dopiero.
Pączek lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Zaczynam się powoli wahać, ale poczekam spokojnie do poniedziałku jeśli @ nie będzie. Raz, że nie mam testu w domu, musiałabym lecieć, dwa, że jutro o 6 wyruszamy do rodziców (właśnie nas pakuję i ogarniam) i czeka nas bardzo intensywny weekend. Jak nawet to nie wywoła małpiszona, to powtórzę testa.
mam ogromną nadzieję że się uda
Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Co w ogóle porabiacie?
Miałam mieć spotkanie dzisiaj, to się okazało, że ta pani odwołała i już mogę się obijać do wieczoraszkoda, że mój men kończy o 19 dopiero.
u mnie pogoda masakryczna jak zawsze zresztą.. i boli mnie głowa cały dzień buuFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:3mam kciuki
mam ogromną nadzieję że się uda
Dzięki slońce. Wiadomo... marzę o tym jak każda z nas.
Już wczoraj nadzieje całkiem straciłam, jak mi temp zjeżdzać zaczęła, a teraz znów mam lekką nadzieję. Czoło mam wrzące, uderzenia gorąca mi się zaczęły. Bólu okresowego ani widu ani słychu. Zaczynam sobie wkrecac typu: bąk? A moze groszek? Glodna? na bank groszek:P:P
-
Kasia1987 wrote:Co w ogóle porabiacie?
Lenistwo na maxarozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ja jeszcze mam @... więc mój men może sobie siedzieć w pracy ile chcę hahahaha
u mnie pogoda masakryczna jak zawsze zresztą.. i boli mnie głowa cały dzień buu
O kurczewspółczucia
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Dzięki slońce. Wiadomo... marzę o tym jak każda z nas.
Już wczoraj nadzieje całkiem straciłam, jak mi temp zjeżdzać zaczęła, a teraz znów mam lekką nadzieję. Czoło mam wrzące, uderzenia gorąca mi się zaczęły. Bólu okresowego ani widu ani słychu. Zaczynam sobie wkrecac typu: bąk? A moze groszek? Glodna? na bank groszek:P:P
ten brak bólu okresowego to może być to !
rozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny