Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Kasia pokaż buta
Kurcze z komorki nie umiem ;(
Gruby slupek ok 8 cm wys, zamszowy, kolor nude i fredzle z tylu hahaharozowyflaming, Pączek lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Moje dziecko wymyśliło że chce na urodziny zaprosić koleżanki i kolegów z grupy.. OMG.. I co teraz.. Muszę z mężem przegadać topik..
pracowałam kiedyś w takim miejscu, dzieciaki mają czas na zabawę, czas na różne gry z animatorkami i czas na jedzenie
w wielu miejscach można sobie wybrac, czy chcesz urodziny tematyczne, na przykład z krainy lodu, jakies pirackie albo księżniczkowe. jedzenie i picie zapewnia to miejsce, jedynie Ty kupujesz tort (dzieci zazwyczaj jedza go mało i resztę rodzice zabierają do domu).
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Postawilam na klasyczna mala czarna plus te nowe buty. Mierzylam kiecke mega pink i wygladala bomba ale przy moich blond wlosach zbyt rzucalabym sie w oczy. Niektore dziewczyny by mnie zjadly haha wole skromnie i z klasa!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Bylam na miescie z wkladka ale okresu wciaz mie mam.. Nie wiem co se jaja robi ze mnie, luteina czy co...
Kasiu chcialabym bardzo zeby to byl grosiunio u ciebie aaale miej gdzies tam w glowie z tylu, ze to moze byc wina luteiny, stresu, pogody, nowych butow...nie wiem czego jeszcze
lepiej sie nie nastawiac i milo zaskoczyc -
nick nieaktualnyszuflada wrote:jeśli macie większy budżet do rozplanowania to możecie mu urządzić w jakimś kinder parku
pracowałam kiedyś w takim miejscu, dzieciaki mają czas na zabawę, czas na różne gry z animatorkami i czas na jedzenie
w wielu miejscach można sobie wybrac, czy chcesz urodziny tematyczne, na przykład z krainy lodu, jakies pirackie albo księżniczkowe. jedzenie i picie zapewnia to miejsce, jedynie Ty kupujesz tort (dzieci zazwyczaj jedza go mało i resztę rodzice zabierają do domu).
bahahahha ja bede tak robic i caly tort potem dla mniezamowie jakis z alokoholem
Kim87, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Postawilam na klasyczna mala czarna plus te nowe buty. Mierzylam kiecke mega pink i wygladala bomba ale przy moich blond wlosach zbyt rzucalabym sie w oczy. Niektore dziewczyny by mnie zjadly haha wole skromnie i z klasa!
i tak bedziesz tam najladniejsza
moglas kupic weza boa z pior i rozowa kiecke10 lat matury ma sie tylko raz
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:haha jedno skonczy kupe to drugie sie zrzyga a trzecie bedzie wrzeszczec bo chce cyca
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ptasiooooorrr eyyyy ty się tu nie rozpedzaj!
Mamuska! Ciebie tez się to tyczybo na zdjęciu u Ciebie też bliźniaki mogą sobie niebawem pierwszą wspolna fotke strzelic
A my będziemy stekac i stekac i marudzic i przynudzac
Noooo dobraaaa będę grzecznachociaż dwupak może bym przeżyła
Kasia1987, Kim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi sie marzy dwupak!!
Wszystko na raz z glowy i od razu komplet na chacie:)
Obie mamuski tylko czekaja zeby wbic i pomagacrozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.