Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:Kasiu chcialabym bardzo zeby to byl grosiunio u ciebie aaale miej gdzies tam w glowie z tylu, ze to moze byc wina luteiny, stresu, pogody, nowych butow...nie wiem czego jeszcze
lepiej sie nie nastawiac i milo zaskoczyc
Wlasnie na groszka sie nie nastawiam.
Chce juz miec malpe, ciagle jej szukam po majtach, juz bym chciala nowego cykla zaczac
A franca nie przychodzi i marnuje moj czas.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
szuflada wrote:jeśli macie większy budżet do rozplanowania to możecie mu urządzić w jakimś kinder parku
pracowałam kiedyś w takim miejscu, dzieciaki mają czas na zabawę, czas na różne gry z animatorkami i czas na jedzenie
w wielu miejscach można sobie wybrac, czy chcesz urodziny tematyczne, na przykład z krainy lodu, jakies pirackie albo księżniczkowe. jedzenie i picie zapewnia to miejsce, jedynie Ty kupujesz tort (dzieci zazwyczaj jedza go mało i resztę rodzice zabierają do domu).
Też o tym myślałam.. W domu nie dam rady.. Sama.. U nas w sali zabaw dla dzieci można.. Tylko trza zrobić śledztwo gdzie taniej..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Też o tym myślałam.. W domu nie dam rady.. Sama.. U nas w sali zabaw dla dzieci można.. Tylko trza zrobić śledztwo gdzie taniej..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
WaldhauzerM wrote:Też o tym myślałam.. W domu nie dam rady.. Sama.. U nas w sali zabaw dla dzieci można.. Tylko trza zrobić śledztwo gdzie taniej..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:tez chcialabym blizniaki
dziewczynke i chlopca
pomarzyc mozna a do tego czasu mam zamiar szalec!
przecież to dwa razy więcej robotychociaż plus- dwójka dzieci a ciąża, mdłości, zawroty głowy, opuchnięte nogi tylko raz
Zołza:), Kim87 lubią tę wiadomość
szuflada wrote:laski z hashimoto, sa tu jakieś? chciałam zapytać jak ta chorobę się rozpoznaje, jak leczy i tak dalej.
jak się leczy... bierze sie tabsy właściwie do końca życia.. ja jestem na euthyroxie i letroxie od 6 latco więcej chcesz wiedzieć?
podejrzewasz u siebie?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziś..
umieram na ból głowy.. chyba ciśnienie jest do tyłka...
musiała kupić mojemu starszemu ocharaniacze i getry do gry w piłę, jutro mają turniej u siebie w klubieostatnio dostali łomot na wyjeździe hhih
i zaczęli oboje moi trenować Taekwondocieszę się bo im się bardzoooo spodobało !!
wcześniej F. trenował 1,5 roku Judo.. ale jak się przenieśliśmy do Irl nie mogłam namierzyć blisko żadnego fajnego miejsca z Judo więc zobaczymy jak im z tym Takewondo pójdzierozowyflaming lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:diagnoza hashimoto polega na obecnoście przeciwciał tarczycowych w krwi.. jest to badanie antyTPO i antyTG.. do tego obraz z USG może potwierdzić
jak się leczy... bierze sie tabsy właściwie do końca życia.. ja jestem na euthyroxie i letroxie od 6 latco więcej chcesz wiedzieć?
podejrzewasz u siebie?u siebie nie, to info dla przyjaciółki
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Waldi, no to a kszy a kszy aby szybko te mdłości minęły. I wiesz, no ja też mogę oddać Ci kilka nadprogramowych kg
Ogólnie poczytałam trochę w necie i w tym cyklu faszeruje Małża Salfazinem i włączam Flegamine w czasie owu. Jakoś jestem rozdarta pomiędzy wiedzą a niewiedzą, jakkolwiek to brzmiNie wiem co z tymi badaniami nasienia. Bo spróbuję jakoś na własną rękę trochę wspomóc plemniory. Boję się, że jak wyjdzie coś nie tak to mój Małż się załamie i straci zapał do starań. U tak już uważa że to jego wina. Czasem chyba lepsza jest niewiedza. Do pewnego stopnia oczywiście heh
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
szuflada wrote:a co to ten Ptak Outlet?
To taka wielka galeria gdzie są wszystkie sklepy markowe i tam można kupić rzeczy połowę taniej niż w sieciowce.
Akurat teraz mają minus 50 %.rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Caro wrote:Waldi, no to a kszy a kszy aby szybko te mdłości minęły. I wiesz, no ja też mogę oddać Ci kilka nadprogramowych kg
Ogólnie poczytałam trochę w necie i w tym cyklu faszeruje Małża Salfazinem i włączam Flegamine w czasie owu. Jakoś jestem rozdarta pomiędzy wiedzą a niewiedzą, jakkolwiek to brzmiNie wiem co z tymi badaniami nasienia. Bo spróbuję jakoś na własną rękę trochę wspomóc plemniory. Boję się, że jak wyjdzie coś nie tak to mój Małż się załamie i straci zapał do starań. U tak już uważa że to jego wina. Czasem chyba lepsza jest niewiedza. Do pewnego stopnia oczywiście heh
Nie martw się na zapas. Bo to jeszcze bardziej stresuje.. Będzie dobrze. Musi być..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.