Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nikola2877 wrote:Będziemy świętować :p oby oby wyszly!
Ja aktualnie mieszkam w Poznaniu. Ale pochodze i bywam tez w kujawsko-pomorskim
Faaajnieja bywam w Bydgoszczy, głównie, czasem: Inowrocław, Toruń, Chełmża
a chwilowo mieszkam w Gdańsku -
To ja się odezwę
O co chodzi z tą czułością testów? Jakie są najlepsze?
Ja kupiłam testy ovu o czułości 10mlU/ml, czyli one są czułe czy nie?
Nie czaję tego -
Aniał sa idealne:)
Im mniejsza czulosc tym.lepiej
Na testach ciążowych 10 mozna użyć przed miesiączka
A z owulacyjnymi to jest tak ze szybciej wykryje hormon odpowiedzialny za owulacje i wiesz zeby wczesniej serduszkowac i.zwiększyć szanseAniaŁ123, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Aniał sa idealne:)
Im mniejsza czulosc tym.lepiej
Na testach ciążowych 10 mozna użyć przed miesiączka
A z owulacyjnymi to jest tak ze szybciej wykryje hormon odpowiedzialny za owulacje i wiesz zeby wczesniej serduszkowac i.zwiększyć szanse
Supcio
Już się nie mogę doczekać tego sikaniaMam nadzieję że coś mi wyjdzie
Aaaaa i serduszkowania teżbo na razie się nie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 08:51
-
Hej dziewczęta
Wszystkim z rana życzę wysokich tempek, sil do działania a przede wszystkim dwóch kreseczek i zieloności
Ja dzis zaspałam na betęnie wiem jakim cudem,budzik pamiętam ze dzwonil ale chyba go wyłączyłam i poszłam spać dalej
wiec znowu muszę czekać do jutra.. Na pocieszenie zrobiłam znowu test żeby sprawdzić czy krechą ciemnieje no i dzis juz jest bardziej wyrazna wiec to chyba dobry znak
AniaŁ123, Kasia1987, kozamonia, Tuliska, Evelin, rozowyflaming, Nats lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Dzień dobry wszystkim!!!!
Zołza, podeślij coś dobrego z Lidla, tak po sąsiedzku
Ja mam termin @ na 13, mój P. wraca z żagli 12, na weekend mam Mamcię, więc nie potestuję wcześniej. Pewnie bym oszalała ze szczęścia, a mój by mnie zamordował, gdyby nie dowiedział się razem ze mną. -
sandrula wrote:Hej dziewczęta
Wszystkim z rana życzę wysokich tempek, sil do działania a przede wszystkim dwóch kreseczek i zieloności
Ja dzis zaspałam na betęnie wiem jakim cudem,budzik pamiętam ze dzwonil ale chyba go wyłączyłam i poszłam spać dalej
wiec znowu muszę czekać do jutra.. Na pocieszenie zrobiłam znowu test żeby sprawdzić czy krechą ciemnieje no i dzis juz jest bardziej wyrazna wiec to chyba dobry znak
Baaardzo dobrysandrula lubi tę wiadomość
-
Cześć kobietki,
Doczytać Was to naprawdę przeprawabyłam na forum do wczoraj wieczora, a rano już kilka stron naklikane
hahaha saga jakaś
U mnie nudy na pudy, pierwszy dzień po okresie, więc nie mam co opowiadać.
Śmiesznie, bo mąż się za mnie w nocy wziął, a musiałam być w fazie mega głębokiego snu, bo prawie nic nie pamiętam i świetnie mi się spałosandrula, AniaŁ123, Zołza:), kozamonia, Tuliska, Evelin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
AniaŁ123 wrote:To ja się odezwę
O co chodzi z tą czułością testów? Jakie są najlepsze?
Ja kupiłam testy ovu o czułości 10mlU/ml, czyli one są czułe czy nie?
Nie czaję tego
Ja dwa razy robiłam te z czułością 25 i wychodzila mi ta druga kreska blada, wczoraj poszłam do apteki kupic te 10-tki i mowie pani ze te najczulsze.przychodze do domu,otwieram ulotki a tam obydwa 25-tkichociaż dzisiaj rano ta 25-tka juz podzialala i krechą bardziej widoczna ale i tak mam zamiar kupic w Rossmanie 10-tki bo musze w końcu zobaczyć dwie grube krechy
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Witam
Gaduaaa wrote:Dzien dobry, witam czwartkowo.. katarowo... 9dc... 36,62 tempzaczyna się pojawiać jakiś śluzik
więc wiele przede mną
KlaudyŚ wrote:U mnie wzroscik 36,76;)
u mnie też wzrost, OF wyznaczył mi owulkę, dokładnie ten dzień co obstawiałam, teraz pozostało tylko te najgorsze czekanie do 17 czerwca ... i doszukiwanie się pierwszych objawów ... a najlepsze jest to że od wczoraj mnie mdlipóki co ciąża urojona jak nic
he he
Kurcze mój wykres popadł w kolorystykę szarości, no nic jak w tym cyklu nie wypali to na przyszły wykupię premium
Kawkę spijam, lavazza pyszotka
Stary jeszcze śpi, odsypia noc starankową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 08:57
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Witam
u mnie też wzrost, OF wyznaczył mi owulkę, dokładnie ten dzień co obstawiałam, teraz pozostało tylko te najgorsze czekanie do 17 czerwca ... i doszukiwanie się pierwszych objawów ... a najlepsze jest to że od wczoraj mnie mdlipóki co ciąża urojona jak nic
he he
Kurcze mój wykres popadł w kolorystykę szarości, no nic jak w tym cyklu nie wypali to na przyszły wykupię premium
Kawkę spijam, lavazza pyszotka
Ulubiona kawaaaa! Mniam
Stary jeszcze śpi, odsypia noc starankową
Ja już się przyzwyczaiłam do szarościWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 08:58
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Szatynka super plusiki i nad nimi serdusia
Trzymam kciuki za zielony finał
nie dziękuję aby nie zapeszyć
w tym cyklu jakoś szybko owulka przyszła bo w zeszłym była 13dc (wtedy miałam najniższa temperaturę a potem same wysokie aż do przedednia @) mimo iż ostatnie serduszkowanie było 11dc to nie zaskoczyło. Byłam zła na męża bo jak trzeba było dalej działać to zabrał się na 3 dni ze znajomymi na rybyZa to ten cykl powiedział że nie odpuści
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Czizas.. Nie wierzę.. Doczytałam..
Bry bry bry.. Ewry bady..
Podziękować za życzenia z okazji Dnia Dziecka i wzajemnie..
Sandra czekamy na betę.
Gaduaa nie zazdroszczę infekcji.. Pogoń ją szybko..
Tuliska o cus mnie pytałaś już nie pamiętam co to było.. Sori..
Właśnie.. Która na ochotnika zrobi kalendarz na czerwiec??
Elunia.. Ty żyjesz??!!
Mój dzieć wynalazł nowe słowo.. Pajacka.. Buahahahahahaha
Rano wstał ja paczę.. Dziecko drogie.. Brzuszek Cię boli?? Całe nóżki w brązowe ciapki.. Oj mamo.. To czekolada.. O Matko i Córko.. Wyglądał cudnie..sandrula, Evelin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Cześć i czołem
Byłam rano na monitoringu. Znowu wszystkie 3 pęcherzyki pękły, jedno ładne ciało żółte - chociaż nie za bardzo wiem o co cho
Wyniki męża są lepsze niż w lutym, także czekamy na efektysandrula, Czikosz, WaldhauzerM, Evelin, rozowyflaming, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny