Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a co sądzicie o kawie w ciąży? Ja i tak pije od zawsze z mlekiem, wiec myślicie ze jak walne sobie taka raz na dzień to nic się nie stanie? Od zawsze mam niskie ciśnienie i po prostu jak chociaż jednej kawy nie walne to jestem nieżywa:/
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualnysandrula wrote:Dziewczyny a co sądzicie o kawie w ciąży? Ja i tak pije od zawsze z mlekiem, wiec myślicie ze jak walne sobie taka raz na dzień to nic się nie stanie? Od zawsze mam niskie ciśnienie i po prostu jak chociaż jednej kawy nie walne to jestem nieżywa:/
Jedna kawa jest ok sandruladla wlasnego spokoju zrob sobie slaba i zalej duza iloscia mleka
lykasz kwas foliowy? i wit prenatalne?
-
sandrula wrote:Dziewczyny a co sądzicie o kawie w ciąży? Ja i tak pije od zawsze z mlekiem, wiec myślicie ze jak walne sobie taka raz na dzień to nic się nie stanie? Od zawsze mam niskie ciśnienie i po prostu jak chociaż jednej kawy nie walne to jestem nieżywa:/
http://m.mjakmama24.pl/ciaza/dieta-w-ciazy/uzywki-w-ciazy-palenie-papierosow-alkohol-kawa-herbata-czekolada-czego-unikac,540_2385.html
Czyli z mlekiem jest ok
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Hejo wszystkim
konkurencje dziadom robicie? Czlowieka chwile nie ma a tu chyba 50 stron do nadrobienia
Sandrula - graaatuluje!!!! na bete pojdziesz jutro - skoro kreska ciemnieje to jest zajebiscie
Kimi - jak sie czujesz???? czytalam o antybiotyku a potem o plamieniachlez i miziaj sie z futrzastym :*
Waldus - Tosiu jak zwykle miszcz
Kozamonia - hyhyhy pekly wszystkie trzy? Masz moje kciuki - nawet te u stop
Zolzol - cmoku cmoku
Gaduaaa - chorujesz? czytalam, ze z nosa kapie - wsadz tampona w nosa, lyknij wapno ii heja bo niedlugo plodne
Judii - super, ze poszlas badac tarczyce - robilas tez prollKtyne?
Cala reszte witam, nowe nicki tez sa, fajnie - grupa rosniew kupie sila!!!!!
Pink Ptak
Miss U
Cmok Cmok
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:http://m.mjakmama24.pl/ciaza/dieta-w-ciazy/uzywki-w-ciazy-palenie-papierosow-alkohol-kawa-herbata-czekolada-czego-unikac,540_2385.html
Czyli z mlekiem jest ok
JupiiiiiiEvelin, sandrula lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Jedna kawa jest ok sandrula
dla wlasnego spokoju zrob sobie slaba i zalej duza iloscia mleka
lykasz kwas foliowy? i wit prenatalne?
Jak na razie kwas foliowy. Z witaminami chciałam poczekać do wizyty u Gina i sprawdzić co on mi doradziniestety mój organizm wymusza na mnie ta jedna kawę .. Czarnej w zyciu bym nie wypiła, zawsze biała i to z większą ilością mleka:D
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:Jak na razie kwas foliowy. Z witaminami chciałam poczekać do wizyty u Gina i sprawdzić co on mi doradzi
niestety mój organizm wymusza na mnie ta jedna kawę .. Czarnej w zyciu bym nie wypiła, zawsze biała i to z większą ilością mleka:D
Ja nigdy nie pilam, ale co z tego jak z fajkami mam problem. W mniejszej ilosci ale calkowicie nie mogei jak tu zaradzic
-
Evelin wrote:Ja nigdy nie pilam, ale co z tego jak z fajkami mam problem. W mniejszej ilosci ale calkowicie nie moge
i jak tu zaradzic
Ja do tej pory z fajkami tez miałam problem.. Ale odkąd zobaczyłam te dwie kreseczki to problem zniknalciągnie mnie troche ale juz jak np.tesciowa przejdzie kolo mnie z papierosem to mi śmierdzi wiec od razu mnie zniechęca:)
Evelin lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:Ja do tej pory z fajkami tez miałam problem.. Ale odkąd zobaczyłam te dwie kreseczki to problem zniknal
ciągnie mnie troche ale juz jak np.tesciowa przejdzie kolo mnie z papierosem to mi śmierdzi wiec od razu mnie zniechęca:)
Ja wlasnie tez licze na to, ze niedlugo mnie zniechecipodobno TO bardziej wplywa na kobiety kolo 35 roku zycia, z ta mniejsza szansa na plodnosc, ja mam zaraz 25lat, pale od 19 ( nalogowo)
Chcialabym poprostu powiedziec sobie NIE
Ale i tak lece do sklepu gdy mi braknie, eh -
Evelin wrote:Ja wlasnie tez licze na to, ze niedlugo mnie zniecheci
podobno TO bardziej wplywa na kobiety kolo 35 roku zycia, z ta mniejsza szansa na plodnosc, ja mam zaraz 25lat, pale od 19 ( nalogowo)
Ale i tak lece do sklepu gdy mi braknie, eh
Niestety ten nałóg to cholerstwo jak nie wiem co..niby człowiek wie ze szkodzi, ale i tak brnie w to dalej.. Ale ciaza to najlepszy sposób na to,by rzucićchociaż mam znajoma które dwie ciaze cale przepaliła.. Dzieciaki zdrowe jak ryby... No ale sam ten widok jak paliła z tym brzuchem to masakra byla..
-
Evelin wrote:Ja wlasnie tez licze na to, ze niedlugo mnie zniecheci
podobno TO bardziej wplywa na kobiety kolo 35 roku zycia, z ta mniejsza szansa na plodnosc, ja mam zaraz 25lat, pale od 19 ( nalogowo)
Ale i tak lece do sklepu gdy mi braknie, eh
Mam to samo. -.-
Glupi nałóg.
Ale tak dlugo nie pale. Zaledwie 2lata jakoś. Z małymi przerwami.
Klaudia tempka idzie w gore - bardzo dobrze to wróży -
Kasia1987 wrote:Cześć kobietki,
Doczytać Was to naprawdę przeprawabyłam na forum do wczoraj wieczora, a rano już kilka stron naklikane
hahaha saga jakaś
U mnie nudy na pudy, pierwszy dzień po okresie, więc nie mam co opowiadać.
Śmiesznie, bo mąż się za mnie w nocy wziął, a musiałam być w fazie mega głębokiego snu, bo prawie nic nie pamiętam i świetnie mi się spało
Kasia a ja ostatnio sie smialam do swojego chlopa ze mam Male marzenie żeby na śpiocha mnie kiedys wziął -
Evelin wrote:Ja nigdy nie pilam, ale co z tego jak z fajkami mam problem. W mniejszej ilosci ale calkowicie nie moge
i jak tu zaradzic
zaczełam starania na serio, powiedziałam sobie DOŚĆ i problem zniknął
teraz się dusze jak gdzieś wyczuwam
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!