Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula wrote:Niestety ten nałóg to cholerstwo jak nie wiem co..niby człowiek wie ze szkodzi, ale i tak brnie w to dalej.. Ale ciaza to najlepszy sposób na to,by rzucić
chociaż mam znajoma które dwie ciaze cale przepaliła.. Dzieciaki zdrowe jak ryby... No ale sam ten widok jak paliła z tym brzuchem to masakra byla..
Bede sie starac
A za tydz chyba juz nie tkne
Nie wyobrazam sobie w 9 msc z brzuchem chodzic z fajkafuuj.
Moja kolezanka palila, pila, cpala ciagle imprezowala i zaszla, ma dwuletnia zdrowa coreczke -
Evelin wrote:Bede sie starac
Moja kolezanka palila, pila, cpala ciagle imprezowala i zaszla, ma dwuletnia zdrowa coreczkeEvelin lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:a moja koleżanka trenowała, zdrowo sie odżywiała, prawie w ogóle nie piła a teraz jest w siódmym miesiącu i zaraz pewnie bedzie rodzić. Ciąża z mega komplikacjami, juz trzeci raz w szpitalu leży
Nie da sie przewidziec, poprostu swiat czasami jest nie sprawiedliwy -
Evelin wrote:I tak samo z siebie? Zazdroszcze
Evelin lubi tę wiadomość
Evelin wrote:Bede sie starac
Moja kolezanka palila, pila, cpala ciagle imprezowala i zaszla, ma dwuletnia zdrowa coreczke
Evelin podejmujesz wyzwanie od poniedziałku?
Evelin lubi tę wiadomość
-
szuflada wrote:na początku ciężko było, ale postawiłam na plan taki, że nie wyrzucam fajek tylko trzymam. w kryzysowych momentach myślałam sobie: spoko, jak mi się bardzo zachce to mam fajki w torebce. do dzisiaj tą samą paczkę w torebce noszę
Wyprobuje niedlugo :*
-
+nie wierzę w zmniejszanie stopniowo ilości papierosów, jak się od czegoś odciąć to raz a dobrze
tak to nie ma sensu, bo siedzisz i myslisz "kiurcze kiedy wreszcie bedzie ta 16 i będę mogła zapalić!". lepiej zając myśli czym innym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 11:27
sandrula, Evelin lubią tę wiadomość
Trzeba miec cholerna motywacje by rzucić.
No niestety tak bywa czasem zebktos chucha i dmucha na siebie i maleństwo cala ciaze i i tak są problemy a ten kto w ogóle o siebie nie dba urodzi zdrowego dzieciaczka.. Taki ten świat pokręcony..Evelin, Czikosz lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Evelin wrote:Od piatku
Dzis ostatni raz
Mam nadzieje ze sie uda
Od jutra?
Trzymam mocno kciuki!!!!
Ja na szczęście nigdy nie paliłam, ale bardzo chętnie pokibicujęEvelin lubi tę wiadomość
-
szuflada wrote:+nie wierzę w zmniejszanie stopniowo ilości papierosów, jak się od czegoś odciąć to raz a dobrze
tak to nie ma sensu, bo siedzisz i myslisz "kiurcze kiedy wreszcie bedzie ta 16 i będę mogła zapalić!". lepiej zając myśli czym innym
Ja mam z tym problem ze pracuje w zimnym pomieszczeniu, I przerwy mam co godziny, wiec zawsze laduje na palarni. Nigdy nie mysle o tym kiedy zapale bo wiem kiedy to bedziew domu pale mniej
-
Evelin wrote:Ja mam z tym problem ze pracuje w zimnym pomieszczeniu, I przerwy mam co godziny, wiec zawsze laduje na palarni. Nigdy nie mysle o tym kiedy zapale bo wiem kiedy to bedzie
w domu pale mniej
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Hej dziewczy,
Ruch na forum ja na targu
A ja mam nerwa, bo @ brak, dwa dni opoznienia. Test wczoraj negatyw.
Dziewczyny, te co braly lub biora luteine. Jak dlugo czekacie na @ po odstawieniu lutki?
Pierwszy raz od dawna nie moge sie @ doczekać
Wydaje mi sie, ze nawet do tygodnia mozna czekac :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny