Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvelin wrote:Spokoo
A jesli mierze temp, rano byla 37, a teraz z ciekawosci wsadzilam i jest 37,40 to dobrze,? Czy nie patrzec na to?
Nie patrz na to. Bo temp się podwyższa gdy jesteś w ruchu, albo jak się zestresujesz... duzo czynników ma wpływ na wzrost temp.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evelin wrote:A zeby tylko nie malala
Ale chyba najbardziej prawdopodobna temperatura to tylko ta z rana. Wiec mi tylko wzrosła o 0,1.
Mam nadzieje ze pęcherzyk sie nie wchlonie sie bo temperatura nie chce podskoczyć wyżej a juz 17dc. 6dni od monitoringu i jeszcze nie wzrosła. Nie wiem co myslecWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 12:29
-
Tissaia wrote:Hej dziewczy,
Ruch na forum ja na targu
A ja mam nerwa, bo @ brak, dwa dni opoznienia. Test wczoraj negatyw.
Dziewczyny, te co braly lub biora luteine. Jak dlugo czekacie na @ po odstawieniu lutki?
Pierwszy raz od dawna nie moge sie @ doczekać
Ja nie miałam opóźnień, cykle w normie po luteinie. Szukaj przyczyny gdzieś indziej -
Zołza:) wrote:Mi w dniu @ spada.
Przykładowo dzień przed mam 36.89 a w dniu @ leci na 36.44
Slyszalam, ze nawet dzien przed leci w dol.
Tylko np nawet jesli cykle mam takie czy owakie a owu przypadla mi np wczesniej to @ tez pojawia sie wczesniej ze wzgledu na dlugosc ostatniej fazy tak?
A przy ewentualnym zaplodnieniu nie wiemy o Tym i tak czekamy do rzekomego terminu, tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 12:32
-
Tuliska wrote:A ja w życiu nie paliłam
chlopu tak dziurę dziurę brzuchu wiercilam ze nie pali już 6 lat
A wogole to zazdroszczę wam takich krótkich cykliu mnie wlecze się to wszystko jak flaki z olejem...
Ptasiorku pośladki opalone? Jeszze sief
To jak masz dlugie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 12:34
-
nikola2877 wrote:Ale chyba najbardziej prawdopodobna temperatura to tylko ta z rana. Wiec mi tylko wzrosła o 0,1.
Mam nadzieje ze pęcherzyk sie nie wchlonie sie bo temperatura nie chce podskoczyć wyżej a juz 17dc. 6dni od monitoringu i jeszcze nie wzrosła. Nie wiem co myslec
Mam nadzieje, ze to wina termometru :* -
nick nieaktualnyEvelin wrote:Kurde, przeciez napisalas
Nie bylo pytania
No musisz czekac, ale dla pewnosci tez podzialac jeszcze :*
Ja przytulalam sie 5,11,13,14,,15,16,18,19,20,21
Hej....
Evelin jaka rozpiskaPlan na cały miesiąc
A ja w pracy..nie miałam jak sie wcześniej odezwać...jak mija dzionek
-
Evelin wrote:Slyszalam, ze nawet dzien przed leci w dol.
Tylko np nawet jesli cykle mam takie czy owakie a owu przypadla mi np wczesniej to @ tez pojawia sie wczesniej ze wzgledu na dlugosc ostatniej fazy tak?
A przy ewentualnym zaplodnieniu nie wiemy o Tym i tak czekamy do rzekomego terminu, tak?
Ja w ostatnim cyklu miałam owulke 14dc a @ dostalam 19dni pozniej. A podobno faza powinna byc stala.