Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Jestem:)
Rano super sie czułam a po podróży znów sie źle czuje.
Dobrze ze jade jako pasażer to sobie drzemke zrobiłam co nigdy podczas jazdy mi się nie zdarza
Ja gdy jade jako pasazer prawie zawsze przysypiamto mnie uspokaja. A dlugie trasy to juz wg
-
Osikałam ovulańca i znów wynik pozytywny, teraz to już totalnie zgłupiałam bo to 4 dzień jak jest pozytywny (9dc, 10dc, 11dc i 12dc) a owulka następuje 12-48h od testu pozytywnego, no dobra ale od którego dnia mam liczyć skoro jest ich 4.
Czikosz lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Evelin wrote:Dobra obiad sam sie nie zrobi
Dzis mielone ze wszystkim co mam ( papryka, pieczarki, ser ) plus mlode ziemniory i mizeriamam godzine na to
do uslyszenia :*
Trzeba dbać o naszych mężczyzn
Ja dzis tez na bogato :p
Zupka cebulowo-paprykowa na drugie placki z marchewki z sosem czosnkowym a na deser sernik na zimno z bananami -
nick nieaktualnyszatynka wrote:Osikałam ovulańca i znów wynik pozytywny, teraz to już totalnie zgłupiałam bo to 4 dzień jak jest pozytywny (9dc, 10dc, 11dc i 12dc) a owulka następuje 12-48h od testu pozytywnego, no dobra ale od którego dnia mam liczyć skoro jest ich 4.
Dobre pytanie, może to oznacza kilka owulacji? -
nikola2877 wrote:Tej w ostatnim cyklu?
Program wyznaczył na 15dc owulacje ale ja bylam 14dc u Gina i byl pęcherzyk 19mm i tego dnia po 17 test owylacyjny pozytywny. Tego dnia tez śluz bialka kurzego a po 21-22 strszny bol jajnika. Wiec owulka byla 14dc a nie 15. Temperatura wzrosła 16dc.
No to faktycznie strasznie długa ta fl Ci wyszła -
Dostałam właśnie przesyłkę z testami ovu, i one mają jednak czułość 25mlU/ml
Źle doczytałamTo ciążowe mają 10mlU/ml...
Co teraz? Wyjdzie mi coś na takich testach? -
szatynka wrote:Osikałam ovulańca i znów wynik pozytywny, teraz to już totalnie zgłupiałam bo to 4 dzień jak jest pozytywny (9dc, 10dc, 11dc i 12dc) a owulka następuje 12-48h od testu pozytywnego, no dobra ale od którego dnia mam liczyć skoro jest ich 4.
ja tez tak mam:)
-
szatynka wrote:Osikałam ovulańca i znów wynik pozytywny, teraz to już totalnie zgłupiałam bo to 4 dzień jak jest pozytywny (9dc, 10dc, 11dc i 12dc) a owulka następuje 12-48h od testu pozytywnego, no dobra ale od którego dnia mam liczyć skoro jest ich 4.
Szatynka jaką czułość mają Twoje testy?
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Od pierwszego pozytywnego
ja tez tak mam:)
ok.
ja rozumiem, że przez dwa dni może wychodzić pozytyw, ale czwartego dnia po pierwszym pozytywnym to powinien spadać hormon lh a tym samym kreska powinna być jaśniejsza, a u mnie ciągle mocna.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙