Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Nikola a dlaczemu sie wiecej na usg nie zglosilas?
Bo mój gin jest w moim rodzinnym mieście. A ja teraz mieszkam 230km dalej
A nie chce zmieniać bo on zna mój caly przebieg zdrowotny. Ze poronilam rok temu.
Miałam byc u niego we wtorek zobaczyć czy pęcherzyk nadal rosnie czy pekl ale musiałam wrócić w poniedziałek juz tutaj. -
Tusiaaa wrote:Hej....
Evelin jaka rozpiskaPlan na cały miesiąc
A ja w pracy..nie miałam jak sie wcześniej odezwać...jak mija dzionek
Hehe poprostu duzo rad wzielam do siebie, przeanalizowalam kiedy mogla by byc owu, I wydaje mnie sie ze czym wczesniejsze starania i czesciej to wieksza szansa. Teraz juz po plodnych podejrzewam, sluz jest bialy wiecco drugi dzien, a po weekendzie sie zobaczy ale mysle ze tez
watery doszukuje sie mniej objawow i moj czas na czekanie tak jakby sie kroci
duzo Pan zaszlo w pierwszym cylku od czestych igraszek caly cykl, wiec moja jedyna nadzieja jest teraz temperatura
-
nikola2877 wrote:Bo mój gin jest w moim rodzinnym mieście. A ja teraz mieszkam 230km dalej
A nie chce zmieniać bo on zna mój caly przebieg zdrowotny. Ze poronilam rok temu.
Miałam byc u niego we wtorek zobaczyć czy pęcherzyk nadal rosnie czy pekl ale musiałam wrócić w poniedziałek juz tutaj.
Warto mieć lekarza blisko, wiadomo czasami "się przydaje" hehe ale jeśli do swojego masz zaufaniemonitoringi bardzo dużo pomagają
i mnie widzisz cylke idealne, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią o owu a peherzyki nie pękają.. LUF mam... tylko LUFę sobie do głowy przystawić hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 13:02
-
nick nieaktualnyEvelin wrote:Hehe poprostu duzo rad wzielam do siebie, przeanalizowalam kiedy mogla by byc owu, I wydaje mnie sie ze czym wczesniejsze starania i czesciej to wieksza szansa. Teraz juz po plodnych podejrzewam, sluz jest bialy wiec
co drugi dzien, a po weekendzie sie zobaczy ale mysle ze tez
watery doszukuje sie mniej objawow i moj czas na czekanie tak jakby sie kroci
duzo Pan zaszlo w pierwszym cylku od czestych igraszek caly cykl, wiec moja jedyna nadzieja jest teraz temperatura
Może i masz racje...mój mąż w tym roku kończy 30 lat a jak by mógł to byco 3 godziny codziennie tak więc z Tym nie mam problemu...gorzej ze mną bo po takim czasie jak sie dużo
to póżniej wydaje mi sie żę jestem w ciąży...przychodzi @ i znowu rozczarowanie wiec wole klasycznie i jak mi sie zachce bo nie chce sie nakręcać
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Warto mieć lekarza blisko, wiadomo czasami "się przydaje" hehe ale jeśli do swojego masz zaufanie
monitoringi bardzo dużo pomagają
i mnie widzisz cylke idealne, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią o owu a peherzyki nie pękają.. LUT mam... tylko LUFę sobie do głowy przystawić hihi
A nie ma czegoś aby wywołały pękanie ? -
Tuliska wrote:Warto mieć lekarza blisko, wiadomo czasami "się przydaje" hehe ale jeśli do swojego masz zaufanie
monitoringi bardzo dużo pomagają
i mnie widzisz cylke idealne, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią o owu a peherzyki nie pękają.. LUT mam... tylko LUFę sobie do głowy przyprawić hihi
Po monitoringu wiesz ze nie pękają?
No mogłabym zostać i prześledzić cykl ale co mi to da skoro stwierdzi ze owulacja byla skoro współżycia nie będzie bo mój daleko. -
Tusiaaa wrote:Może i masz racje...mój mąż w tym roku kończy 30 lat a jak by mógł to by
co 3 godziny codziennie tak więc z Tym nie mam problemu...gorzej ze mną bo po takim czasie jak sie dużo
to póżniej wydaje mi sie żę jestem w ciąży...przychodzi @ i znowu rozczarowanie wiec wole klasycznie i jak mi sie zachce bo nie chce sie nakręcać
Bo za bardzo doszukujemy sie objaw
Ja pierwszy cykl tylko w rzekoma owu, nic.
Drugi od 15 dc do chyba 20, nic.
Wiec teraz idziemy na calego -
Tak nikola po 4 monitoringach... potwierdza sie za kazdym razem...
Tusia no są leki ale moja zgroza gin uparł się ze najpierw prolaktyne mam zbić bo to może i tego... A ja jestem pewna ze nie jeśli już to raczej od pco... dzisiaj będę pisała po receptę więc mam nadzieję ze na jakieś pytania mi odpowie... -
Tuliska wrote:Tak nikola po 4 monitoringach... potwierdza sie za kazdym razem...
Tusia no są leki ale moja zgroza gin uparł się ze najpierw prolaktyne mam zbić bo to może i tego... A ja jestem pewna ze nie jeśli już to raczej od pco... dzisiaj będę pisała po receptę więc mam nadzieję ze na jakieś pytania mi odpowie...
Widzisz jak to z tymi ginekologami jest.
To juz powinien być sygnał dla niego ze skoro 4cykl i owulacji nie ma to cos nie halo i powinien to skontrolować -
Evelin wrote:Na ile przed @ wam spada temp ??
Mi zwykle spada w dniu @, ale tym razem spadła mi dzień przed.Evelin lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A jesteś pewna co do ej owu w 15 dc?
Program wyznaczył na 15dc owulacje ale ja bylam 14dc u Gina i byl pęcherzyk 19mm i tego dnia po 17 test owylacyjny pozytywny. Tego dnia tez śluz bialka kurzego a po 21-22 strszny bol jajnika. Wiec owulka byla 14dc a nie 15. Temperatura wzrosła 16dc. -
AniaŁ123 wrote:Mi zwykle spada w dniu @, ale tym razem spadła mi dzień przed.
I ze wszystkim tak jest, jak nie inne fazy, to temperatury
Nic tylko robic to codziennie i nie ma ze bolia tak serio, to poprostu kazda ma inny organizm i na kazda dziala co innego dlatego tak sie dzieje :*