Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Najlepiej badać jedną metodą i na zewnątrz.. Przy podcieraniu..
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Laski! pamiętacie jeszcze jak Wam mówiłam że w szczęśliwym cyklu wymacałam szyjkę trochę z lewej strony i po serduszkowaniu przechyliłam się na lewo?
to wczoraj doktorka potwierdziła moje przypuszczenia
szyjkę mam po lewo
kto wie, może pomogły te wygibasy
AniaŁ123, Kim87, Nats lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
AniaŁ123 wrote:To może spróbuj tak, poszukaj w necie jak to się robi. Ja tak badam, bo często na bieliźnie nic nie widać, a w środku jednak coś jest.
Można o tym przeczytać w artykule od Kim
Faktycznie. Poczytam o tym i sprobuje sie otworzyc na ten krok.
Dziękuję :*AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:no właśnie ja podczas tej miesiączki podczas podmywania widziałam takie kawałki mięska (sorry za określenie) mam nadzieję że mimo to tam jest wsio ok
Szatynka a jak wyglądał Twój wykres? Spadła Ci temperatura przed lub w czasie tego krwawienia? -
nikola2877 wrote:Faktycznie. Poczytam o tym i sprobuje sie otworzyc na ten krok.
Dziękuję :*
No ja nie mam innej możliwości na badanie, bo na zewnątrz zwykle nic nie widać. Można się przyzwyczaićnikola2877 lubi tę wiadomość
-
Tusiaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc031f334bbd.gif
Kliknijcie w linka
Tusiaaa to Ty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 12:34
-
KlaudyŚ wrote:Waldziu u mnie przy podcieraniu nic nie wychodzilo moze jedynie w owu a yak to.nic.
Dopiero teraz od 3 dni.non.stop cos mi wypływaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KlaudyŚ wrote:Ale malo.miejsca tam ledwie co wepchalam szyjka chyba jest srednio położona ale nie jestem.pewna.bo.nie znam.sie na.tyle dotrze
I śluz jakby wodnisty
Tez mialam wrazenie jakby u mnie byla zamknieta. Ale ja bardziej wyczulam kremowy u siebie.Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny