Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Z tego co słyszałam to macica normalnie się zluszcza tylko nie w miejscu gdzie jest grochu
no właśnie ja podczas tej miesiączki podczas podmywania widziałam takie kawałki mięska (sorry za określenie) mam nadzieję że mimo to tam jest wsio ok09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
sandrula wrote:Ja juz nie mogę się doczekać kiedy powiem to rodzinie
moi rodzice non stop wypytują kiedy doczekają sie wnuka albo wnuczki bo maja jedna od brata ale im mało
brat tez nas ponaglał bo jego coreczka nie ma się z kim bawić
a najlepsze jest to ze mieszkam z teściami którzy tez o niczym jeszcze nie wiedzą
dzis nakręciłam ze bylam sobie zbadać krew bo dawno nie badalam i chciałam sprawdzić czy wszystko mam w porządku
Beda sie cieszyc, Tak samo jak Mysandrula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandrula wrote:Ja juz nie mogę się doczekać kiedy powiem to rodzinie
moi rodzice non stop wypytują kiedy doczekają sie wnuka albo wnuczki bo maja jedna od brata ale im mało
brat tez nas ponaglał bo jego coreczka nie ma się z kim bawić
a najlepsze jest to ze mieszkam z teściami którzy tez o niczym jeszcze nie wiedzą
dzis nakręciłam ze bylam sobie zbadać krew bo dawno nie badalam i chciałam sprawdzić czy wszystko mam w porządku
Gratuluje z całego serducha:*
A u mnie OK....jeszcze 4 h i do domkusandrula lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:Dziewczyny szok to totalny szok!!!!!! Okres miałam 22 maja normalny, a wcześniejszy 26 kwietnia. Testy owu od 5 dni piękne tłuste krechy, a jak Kim napisała że czasem owu pokazują ciążę to skusiłam się i siknęłam na ciążowego z trzeciego moczu o czułości 25 i taki wynik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3d81c01d0ac.jpg
O w mordę!! Kurka.. Gratuluję.. Ale szok..Evelin, Kim87, Zołza:) lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:kochana na to wygląda że jednak w poprzednim, ale mimo to miałam normalną miesiączkę i ona mnie zmyliła.
To jest nie możliwe abym zaszła w tym, bo okres jak pisałam miałam 22 maja. A dziś dopiero 13 dc cyklu więc nie możliwe abym w tym cyklu zaszła
Szatynka super!!! Trzymam kciuki aby się potwierdziło -
nikola2877 wrote:Wewnetrznie nie.
To może spróbuj tak, poszukaj w necie jak to się robi. Ja tak badam, bo często na bieliźnie nic nie widać, a w środku jednak coś jest.
Można o tym przeczytać w artykule od KimKim87, nikola2877 lubią tę wiadomość
-
Waldi piłaś ziółka
Co myślisz o tych?:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5858551815
Ile tego zamówić?