Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny szok to totalny szok!!!!!! Okres miałam 22 maja normalny, a wcześniejszy 26 kwietnia. Testy owu od 5 dni piękne tłuste krechy, a jak Kim napisała że czasem owu pokazują ciążę to skusiłam się i siknęłam na ciążowego z trzeciego moczu o czułości 25 i taki wynik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3d81c01d0ac.jpgKim87, Evelin, KlaudyŚ, kozamonia, WaldhauzerM, AniaŁ123, Tuliska, szuflada, Nats lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Męża to ja juz powiadomilam przy pierwszej bladej kresce na teście bo nie miałam sie tu do kogo zwrócić a sama nie wierzyłam w to ze tam jakas kreska byla
ale kazalam mu na razie podchodzić do tego z dystansem bo powiedziałam mu ze jak zobaczę gruba krechę i wyniki z bety to wtedy można juz uwierzyć
oczywiście wczoraj juz mnie zrabal ze jak siedzę to gniote dziecko i mam siedzieć inaczej hahah
dzis pokaze mu jak wstanie po nocce ten dzisiejszy test
Evelin, kazali sie pytać w przychodni okolo 16.00 ale nie ma pewności ze juz będą. Jak nie dzis to dopiero w pon.
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
szatynka wrote:Dziewczyny szok to totalny szok!!!!!! Okres miałam 22 maja normalny, a wcześniejszy 26 kwietnia. Testy owu od 5 dni piękne tłuste krechy, a jak Kim napisała że czasem owu pokazują ciążę to skusiłam się i siknęłam na ciążowego z trzeciego moczu o czułości 25 i taki wynik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3d81c01d0ac.jpgno i zapraszamy cie na równoległy wątek na fioletowej w sekcji w ciąży ogólnie zagroszkowane z wątku of
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:Dziewczyny szok to totalny szok!!!!!! Okres miałam 22 maja normalny, a wcześniejszy 26 kwietnia. Testy owu od 5 dni piękne tłuste krechy, a jak Kim napisała że czasem owu pokazują ciążę to skusiłam się i siknęłam na ciążowego z trzeciego moczu o czułości 25 i taki wynik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3d81c01d0ac.jpg
Toć to piękna krecha!!!! Cudowniee!!
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3d81c01d0ac.jpg
To Ty lec na badania!
Oo matko, zeby to bylo to..
Wzruszylam sie... -
Cherry_Blossom wrote:Ja pamiętam, że na początku ciąży nie czułam objawów.
kochana w zeszłym cyklu myślałam że się udało, bo cycuchy bolały jak nigdy przed @ ale okres przyszedł normalne krwawienie 22 maja trwał 4 dni lekkiego krwawienia + 1 dzień plamień. A jednak wychodzi na to że w zeszłym cyklu się udało. W pierwszej ciąży czułam się normalnie jak na @ a w dniu spodziewanej nie przyszła tylko dwie kreski się pojawiły, zero plamień. A teraz jest inaczej miałam normalną miesiączkę, wydaję mi się że w zeszłym cyklu zaszłam. No bo to nie jest możliwe aby w 13dc z trzeciego moczu był taki pozytywsandrula lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:kochana w zeszłym cyklu myślałam że się udało, bo cycuchy bolały jak nigdy przed @ ale okres przyszedł normalne krwawienie 22 maja trwał 4 dni lekkiego krwawienia + 1 dzień plamień. A jednak wychodzi na to że w zeszłym cyklu się udało. W pierwszej ciąży czułam się normalnie jak na @ a w dniu spodziewanej nie przyszła tylko dwie kreski się pojawiły, zero plamień. A teraz jest inaczej miałam normalną miesiączkę, wydaję mi się że w zeszłym cyklu zaszłam. No bo to nie jest możliwe aby w 13dc z trzeciego moczu był taki pozytyw
Juuuuupi -
Kim87 wrote:Potwierdzam
jak nic się nie dzieje to dla mnie szkoda kasy czasu i nerwów gdy nie będzie serca gdy powinno już być. To moja opinia
Oki:) no ja juz się doliczyć nie umiem wiec czekam na wynik bety:D tyle co wiem to to ze ostatnia @ zaczela sie 26 kwietnianie mam pojecia kiedy byly dni plodne bo moje cykle byly w miare regualarne,ostatnio wydluzyl sie o 3 dni a teraz to nie mam pojęcia jak bylo
-
Evelin wrote:Evelin, kazali sie pytać w przychodni okolo 16.00 ale nie ma pewności ze juz będą. Jak nie dzis to dopiero w pon.
Trzymam kciuki za dzis ! :*[/QUOTE]
Dziekii :* tez mam wielka nadzieje ze dzis się dowiem
-
sandrula wrote:Oki:) no ja juz się doliczyć nie umiem wiec czekam na wynik bety:D tyle co wiem to to ze ostatnia @ zaczela sie 26 kwietnia
nie mam pojecia kiedy byly dni plodne bo moje cykle byly w miare regualarne,ostatnio wydluzyl sie o 3 dni a teraz to nie mam pojęcia jak bylo
sandrula lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szatynka wrote:kochana w zeszłym cyklu myślałam że się udało, bo cycuchy bolały jak nigdy przed @ ale okres przyszedł normalne krwawienie 22 maja trwał 4 dni lekkiego krwawienia + 1 dzień plamień. A jednak wychodzi na to że w zeszłym cyklu się udało. W pierwszej ciąży czułam się normalnie jak na @ a w dniu spodziewanej nie przyszła tylko dwie kreski się pojawiły, zero plamień. A teraz jest inaczej miałam normalną miesiączkę, wydaję mi się że w zeszłym cyklu zaszłam. No bo to nie jest możliwe aby w 13dc z trzeciego moczu był taki pozytyw
Czyli można po cichu gratulowaćGratulacje!!!!!
-
KlaudyŚ wrote:Szatynka czekaj bo nie rozumiem czyli w tym cyklu udalo ci sie czy w poprzednim ?
kochana na to wygląda że jednak w poprzednim, ale mimo to miałam normalną miesiączkę i ona mnie zmyliła.
To jest nie możliwe abym zaszła w tym, bo okres jak pisałam miałam 22 maja. A dziś dopiero 13 dc cyklu więc nie możliwe abym w tym cyklu zaszła09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:kochana na to wygląda że jednak w poprzednim, ale mimo to miałam normalną miesiączkę i ona mnie zmyliła.
To jest nie możliwe abym zaszła w tym, bo okres jak pisałam miałam 22 maja. A dziś dopiero 13 dc cyklu więc nie możliwe abym w tym cyklu zaszłaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat