Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula wrote:Kim a kiedy bylas u Gina? Zaraz po zrobieniu bety czy później?
sandrula lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Rodzice wiedzą i w mojej pracy wiedzą z uwagi na to że pracuje fizycznie. Niektórzy moi klienci też wiedzą i bliskie mi osoby. Wiecie jak.cos się stanie to się stanie. Trudno. Ale musiałam z kimś się tym podzielic. Emocjonalnie czuje się dobrze. Generalnie czuje się jak nie w ciąży. Na początku miałam bóle jak na okres teraz to raczej uczucie rozciagania. Bywam zmęczona i senna. dostaje zadyszki. Wejście po schodach to dla mnie maraton. Nie mam takiego apetytu jak wcześniej. Muszę pamiętać aby jeść. Uwielbialam słodycze teraz noga dla mnie nie istnieć. Mam za to ochotę na owoce i warzywa
Piję więcej wody niż zwykle. To chyba wszystko z objawów mojej ciąży. A cycki mam spuchnietenie przytyłam jeszcze wręcz schudłam
śluz mam jak w dni plodne
Ja nie wiemy, czy jak bym zobaczyla juz dwie kreski na tescie to bym juz nie powiedziala, tym bliskim
Ale dalszym to dopiero po usg
I najwazniejsze ze jestes zadowolona, a co bedzie?? No sliczny skarb za pare miesiecy Bedzie
Wiadomo ze musisz sie oszczedzac :*
Ja w pracy nie powiem, poprostu ide na chorobowe, a jak dojdzie do kierowniczki to wtedy sie dowiedza, mam dwie zaufane kolezanki ktore wiedza o moich staraniach, same wyslaly mnie na urlop zebym odpoczelapoza tym umowe mam na dlugi okres wiec to najmniejsze zmartwienie
Znajoma opowiadala ze wlasnie jej pierwszym objawem byl spadek wagi, a ze czekala na ciaze 6 lat, to ciaza ja odmlodzila, mowila ze czula sie pieknie, a porod zniosla jakby"kupe" robila
Ahhh ciesze sie, ze Sie udalo
TY CZWARTY CYKLU TY -
Cherry_Blossom wrote:To po co robić sobie złudne nadziejeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cherry_Blossom wrote:Pamiętam, że najwcześniej wykrył mi ciążę pre-test. Inne nawet o tej samej czułości nie pokazywały a ten tak.
U mnie tez ! Byla blada ale byladzis robiłam z Amil
pytalam w aptekach o 10-tki ale bylam w trzech i w żadnej nie bylo
w ostatniej dostałam 20-stke i ona mi dzis tak śliczne kreski pokazala:) przed tym zrobiłam z apteo tez 20-stke i pokazalo tez juz grubsza ale taka niedociagnieta
dlatego powtorzylam:D
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Cherry_Blossom wrote:Najlepiej iść kolo 7 tyg żeby było już serduszko
jak nic się nie dzieje to dla mnie szkoda kasy czasu i nerwów gdy nie będzie serca gdy powinno już być. To moja opinia
sandrula lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja robiłam by zobaczyć jak mi hormon lh się układa i jak mówiłam moje testy w owulkę były neg a dopiero wyszły pod koniec gdy byłam w ciąży już
Mówiłam bardziej o sobieco innego jak monitorujesz cykl
Kim87 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Właśnie miałam pytać. Ja już od kiedy po pozytywnym zobaczyłam blada kreskę to już nie robię. To źle?
nie wiem kochana czy dobrze czy źle bo to mój drugi cykl z testami owu.
Klaudyś wykreśl mnie z listy
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nikola2877 wrote:A ja mam wrażenie ze mam wrażliwe piersi. I lekkie nudności ale nie wiem czy to od jedzenia czy sobie cos wmawiam.
ja tak mam od paru dni ale nie pisałam o tym bo dziś mam 13dc i niby 3dpo więc pomyślałam że jak o tym napiszę to zaczniecie się śmiać ale serio od paru dni niedobrze mi, mdli i piersi bolą, suty wrażliwe, teraz już wiem dlaczego09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:ja tak mam od paru dni ale nie pisałam o tym bo dziś mam 13dc i niby 3dpo więc pomyślałam że jak o tym napiszę to zaczniecie się śmiać ale serio od paru dni niedobrze mi, mdli i piersi bolą, suty wrażliwe, teraz już wiem dlaczego
Udalo Ci sie ?