Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze przed @ miałam sucho a teraz jest śluz ale tak żeby mnie ,,zalewalo" to na tyle go nie ma.. No i te klucia w podbrzuszu od czasu do czasu
tzn.nie wiem czy to klucia takie dziwne uczucie :p piersi obrzmiałe ale nie bola tak bardzo jedynie sutki tkliwe. I tyle z objawów
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Evelin wrote:Mnie tez sie wydaje ze jest jaki byl.
Zreszta ja nigdy duzo nie mialam az tak, teraz przez te kilka dni chyba tylko temp mi zostaje do patrzeniaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:Yhhymm
Ty lepiej powiedz jak sie czujesz, nie chodzi o objawy itd tylko emocjonalnie, w duszy :* chwalilas sie komus juz ? Czy jeszcze czekasz?:*
Piję więcej wody niż zwykle. To chyba wszystko z objawów mojej ciąży. A cycki mam spuchnietenie przytyłam jeszcze wręcz schudłam
śluz mam jak w dni plodne
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cherry_Blossom wrote:Właśnie miałam pytać. Ja już od kiedy po pozytywnym zobaczyłam blada kreskę to już nie robię. To źle?
Niee
Nie.musisz robić ja robie bo niektore dziewczyny obecne w ciazy robily i przed zrobieniem testu ciazowego wychodzily pozytywne testy owulacyjne ale.nie.u.kaŻdej to sie sprawdzaKim87 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Niee
Nie.musisz robić ja robie bo niektore dziewczyny obecne w ciazy robily i przed zrobieniem testu ciazowego wychodzily pozytywne testy owulacyjne ale.nie.u.kaŻdej to sie sprawdza
Ja w sumie już nie mam nawet testów owu a bez sensu teraz kupować. Będę inwestować w ciążowe
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Właśnie miałam pytać. Ja już od kiedy po pozytywnym zobaczyłam blada kreskę to już nie robię. To źle?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Rodzice wiedzą i w mojej pracy wiedzą z uwagi na to że pracuje fizycznie. Niektórzy moi klienci też wiedzą i bliskie mi osoby. Wiecie jak.cos się stanie to się stanie. Trudno. Ale musiałam z kimś się tym podzielic. Emocjonalnie czuje się dobrze. Generalnie czuje się jak nie w ciąży. Na początku miałam bóle jak na okres teraz to raczej uczucie rozciagania. Bywam zmęczona i senna. dostaje zadyszki. Wejście po schodach to dla mnie maraton. Nie mam takiego apetytu jak wcześniej. Muszę pamiętać aby jeść. Uwielbialam słodycze teraz noga dla mnie nie istnieć. Mam za to ochotę na owoce i warzywa
Piję więcej wody niż zwykle. To chyba wszystko z objawów mojej ciąży. A cycki mam spuchnietenie przytyłam jeszcze wręcz schudłam
śluz mam jak w dni plodne
Kim a kiedy bylas u Gina? Zaraz po zrobieniu bety czy później?
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania