Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:A ja dzisiaj się pochwalę że moje plamienia jak na razie znikły. Więc proszę trzymać kciuki,aby już mi nie nawróciły
Super KimKim87 lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:Kim! Oczywiście ze będziemy trzymać!
Kochana powiedz mi czy Ty w swoim cyklu kiedy zaszlas miałam bol albo wrażliwe piersi w połowie cyklu?
Badz nudności?
Czy nic kompletnie zero?jedyne co było tak na prawdę inne to ból macicy. To nawet nie był ból tylko uczucie pełnej macicy i spuchnięcia. Normalnie to u mnie jest tak że najpierw zaczynam krwawic a ból miesiączkowy zaczyna się później
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana ja nudności nie miałam. Miałam ból piersi ale zawsze tak mam przed okresem. Może był trochę inny bo sutki mnie bolały inaczej. Były tkliwe
jedyne co było tak na prawdę inne to ból macicy. To nawet nie był ból tylko uczucie pełnej macicy i spuchnięcia. Normalnie to u mnie jest tak że najpierw zaczynam krwawic a ból miesiączkowy zaczyna się później
Ja zawsze tak mialam, ze pierw krew. Potem bole. A od kad obserwuje cialo to juz sama sie gubie
-
Kim87 wrote:Kochana ja nudności nie miałam. Miałam ból piersi ale zawsze tak mam przed okresem. Może był trochę inny bo sutki mnie bolały inaczej. Były tkliwe
jedyne co było tak na prawdę inne to ból macicy. To nawet nie był ból tylko uczucie pełnej macicy i spuchnięcia. Normalnie to u mnie jest tak że najpierw zaczynam krwawic a ból miesiączkowy zaczyna się później
No mnie czasem brzuch pobolewa jak na miesiączkę ale do niej to jeszcze dluuuugo..
A co ze śluzem? -
Evelin wrote:Ja zawsze tak mialam, ze pierw krew. Potem bole. A od kad obserwuje cialo to juz sama sie gubieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
KlaudyŚ wrote:Nikola a u ciebie po owulacji?
Moze za wczesnie na sluz bo u mnie od 2/3 dni mam go.mega duzo
No wiesz dzis tempka wzrosła o 0,2 stopnie zobaczymy jak będą kolejne. Ale mysle ze pewnie byla bo juz tydzień od monitoringu gdzie pęcherzyk miał 18mm wiec tydzień to duzo by mogl sobie jeszcze byc(no chyba ze wchłonął sie) -
kozamonia wrote:Ja mam od owulacji non stop taki wodnisty śluz. I naprawdę mam go dużo, ciągle czuję, że mam mokro
któraś z was tak miała?
Zawsze po owu miałam suszę, albo taki kremowy a tu potopMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Rozumiem u mnie było tylko to inne co opisałam. Ze śluzem to był gęsty ale zazwyczaj taki miałam w sumie.
Mnie tez sie wydaje ze jest jaki byl.
Zreszta ja nigdy duzo nie mialam az tak, teraz przez te kilka dni chyba tylko temp mi zostaje do patrzenia