Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Dookoła Skaryszweskiego kochana, 5,5 km dzisiaj.
O 6 rano wystartowaliśmy i wyobraź sobie, ze w parku tłumy, pełno biegaczy, wędkarzy i innychmoże kiedyś żeśmy się minęły a nawet nie wiedziałyśmy że ja to ja a Ty to Ty
-
Joanna210487 wrote:Kim87 dzięki za odp,no byłam u dwóch lekarzy i twierdzą,że narzeka nie ma nic do rzeczy,we wrześniu mąż wybierze się do lekarza specjalisty,zobaczymy,co powieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
A żeby tradycja pozostala po powrocie nasikalam znowu
i o to efekt: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64c1dae806d8.jpg
To test czułości 20kozamonia, Allmita, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
kozamonia wrote:Witam was wszystkie
Ja niestety nie zaczęłam dnia dobrze, bo ledwo co do pracy przyszłam to już mnie jeden klient zwyzywałaż mnie brzuch z nerwów rozbolał
kozamonia lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana jedna stronę wcześniej zamieściłem artykuł z radami dla starajacych się. Może coś Ci pomoże;)
Właśnie czytałam i stwierdzam, że jestem totalnie zielona
Chociaż mój brał menmag jakieś 3 mce. Tam jest ten korzeń maca i inne
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Joanna210487 wrote:Kim87 dzięki za odp,no byłam u dwóch lekarzy i twierdzą,że narzeka nie ma nic do rzeczy,we wrześniu mąż wybierze się do lekarza specjalisty,zobaczymy,co powie
Joanna nie załamuj się. Może warto umówić się do specjalistycznej kliniki, aby spojrzeli na Was kompleksowo.
Jeżeli starasz się 3 lata, straciłaś ciąże, to oczywiście musi to być frustrujące, ale nie trać nadziei. W poprzedniej firmie pracowałam z kobietą, która po 5 latach zaszła w ciążę i jest bardzo szczęśliwą mamą. Nie życzę Ci kolejnych 2 lat, tylko namawiam do tego, aby nie tracić wiary
Poszukaj dobrych specjalistów, na pewno jeszcze ktoś Cię na coś nakierujeKim87 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Kochane nadal.nie mam pelnej listy:(
Prosze o podawanie dat testowania
Klaudyś 30 czerwca -
Cherry_Blossom wrote:Właśnie czytałam i stwierdzam, że jestem totalnie zielona
Chociaż mój brał menmag jakieś 3 mce. Tam jest ten korzeń maca i inneja ze wszystkiego nie korzystałam ale mnie też pomogło
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat