Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna210487 wrote:Witam,jestem z ovufriend 3 lata,ale forum jest tutaj tak bardzo rozbudowane,zenawet teraz,piszac to,nie wiem czy pisze w dobrym miejscu... Otoz dwa lata temu zaszlam w ciaze,niestey poronilam w 8 tyg,po roku zaczekismy sie starac bardzo intensywnie tzn wspolzylismy w dni plodne,doskonale wiem kiedy mam owulacje... Mija rok i dalej nic, dwie ciaze biochemiczne,to tyle...
Mojmaz zrobila badanie nasienia,nie jest jakies super,ale przy tych parametrach powinnam zajsc w ciaze,a jednak nie. Ja mialam zrobione badania wszystkich hormonow,lecze sie na tarczyce,ale jest w normie,potem mialam monitoring cyklku,owulacja stwierdzona, potem badanie sluzu szyjkowego,czy plemniki w nim zyja- zyja, lekarz kazal zazywac acard na rozrzedzenie i inofolic dwa razy dziennie,lecz to tez nie pomoglo,jestem swiezo po hsg, co prawda lekarz nie mogl przebic sie z plynem kontrastujacym przez szyjke macicy,no ale w koncu poszlo- jajowody drozne...dodam zemam nadzerke spora i plamienia przedmiesiaczkowe, pisze tutaj,bo juz nie wiem co poczac... Tonie jest tak,ze bardzo chce,ale juz mnie to zaczyna dobijac,ze niby wszystko w normie,a nadal nic... Do konca roku,daje sobie luz,potem chce zaczac dzialac,tylko co mam zrobic? Czy wybrac sie do kliniki? Jakie badania wykonac? Czyktoras z Was moglaby mi cos doradzic? Bylabym bardzo wdzieczna Joanna
JoannaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hej dziewczynki!
Bylam na becie, mam sprawdzić kolo 16 czy wyniki są ale nie jest pewne ze dzis będą. Pojechalam do szpitala gdzie wyniki na pewno bylyby dzisiaj ale dzisiaj maja nie czynne laboratorium:/ wiec na szybko zwijalam męża z lozka po nocce z pracy żeby mnie wiozl do przychodni naszej:D no i tam sie udalo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:35
Kim87, Evelin, Zołza:), kozamonia lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Hej dziewczynki!
Bylam na becie, mam sprawdzić kolo 16 czy wyniki są ale nie jest pewne ze dzis będą. Pojechalam do szpitala gdzie wyniki na pewno bylyby dzisiaj ale dzisiaj maja nie czynne laboratorium:/ wiec na szybko zwijalam męża z lozka po nocce z pracy żeby mnie wiozl do przychodni naszej:D no i tam sie udalo:)
To czekamy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Joanna szczerze nie mam pojęcia co ci powiedzieć. Wszystko wygląda w porządku. Jedyne co mi przychodzi do głowy to wspomóc męża.
Może ta nadrzerka tak komplikuje sprawę. Można z nią coś zrobić?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Kochane ten artykuł właśnie znalazłam więc wrzucam. Mam nadzieje ze wam się przyda
Dziękuję
Zastanawiam się właśnie nad tymi ziołami. Ciekawe czy to rzeczywiście pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:26
-
sandrula wrote:Hej dziewczynki!
Bylam na becie, mam sprawdzić kolo 16 czy wyniki są ale nie jest pewne ze dzis będą. Pojechalam do szpitala gdzie wyniki na pewno bylyby dzisiaj ale dzisiaj maja nie czynne laboratorium:/ wiec na szybko zwijalam męża z lozka po nocce z pracy żeby mnie wiozl do przychodni naszej:D no i tam sie udalo:)
Czekamy!!!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)