Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula wrote:Jak widzę takie coraz grubsze kreseczki to juz się niczym nie martwię i wiem ze beta tez będzie ok
sandrula lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:u mnie nie ma obijania - moje kompa i tak nikt nie widzi bo sama siedze w pokoju
No takiej to dobrze
Ja mam tylko dziki nawał w okresie październik - kwiecień, później już luzzz i nudy
A mój komputer na pełnym widoku -
A ja dzisiaj się pochwalę że moje plamienia jak na razie znikły. Więc proszę trzymać kciuki,aby już mi nie nawróciły
nikola2877, kozamonia, AniaŁ123, sandrula, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Pomagają. Powoli ale pomagają
Kim piłaś któreś?
Oj to zamawiam!W tym momencie!
-
nikola2877 wrote:Kim! Oczywiście ze będziemy trzymać!
Kochana powiedz mi czy Ty w swoim cyklu kiedy zaszlas miałam bol albo wrażliwe piersi w połowie cyklu?
Badz nudności?
Czy nic kompletnie zero?
Wlasnie, opowiedz Kim troche
Ja nie bede brac tego za objaw, ale od rana bola mnie sutki. Piersi nie. -
Evelin wrote:Aa a...I dzien dobry :*
Od godziny na nogach,
I bez papierosa :*
Evelin jesteś bardzo dzielna -
KlaudyŚ wrote:Nikola jak temp bedzie wysoko i dzis owulacyjny wyjdzie pozytywny to.zrobie jutro a jak bedzie negatyw to dopiero w pon
Ja przed terminem miesiączki owulacyjnych robic nie chce. Bo ostatnio owulacyjne pozytywne mi wychodzily i oo.
Ale kazda kobitka jest inna. :* -
Kim87 wrote:Kochana to skopiuj i zapisz sobie gdzieś to. Spędziłam kilka dni na różnych forach przed tym.jak zaczęłam się starać i dziewczyny bardzo pozytywnie się wypowiadaly na te specyfiki
ja ze wszystkiego nie korzystałam ale mnie też pomogło
Poszło do druku -
KlaudyŚ wrote:Nikola jak temp bedzie wysoko i dzis owulacyjny wyjdzie pozytywny to.zrobie jutro a jak bedzie negatyw to dopiero w pon
a dlaczego robisz jeszcze owulacyjne? skoro jesteś już po owulce09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙