Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Czesc Gaduaaa, oj dlugo Cie malpa trzyma! U mnie 7 dc a juz sie pozegnalysmy na dobre.
Daj znac jakie wyniki oczywiscie.
Ja juz po przebierzce z moim w parku... On mnie wykonczy:p
Kasia podziwiam, że biegasz o takiej porze. Rano to ja chyba 100 m bym nawet nie przebiegła -
Ja dzisiaj od rana mam jakiś nędzny humor. Chyba bio jest niekorzystne
Wszystko i wszyscy mnie denerwują, a zwłaszcza w pracy. Nie chce mi się nic robić. Tak bym sobie poszła na L4...
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Czesc Gaduaaa, oj dlugo Cie malpa trzyma! U mnie 7 dc a juz sie pozegnalysmy na dobre.
Daj znac jakie wyniki oczywiscie.
Ja juz po przebierzce z moim w parku... On mnie wykonczy:p
Kasik, Haaaj- a gdzie biegasz ? Ile dziś przebiegłas ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 07:56
-
Pączek wrote:Ania wlasnie - jak Twoje bieganie ?
W tym tygodniu byłam dwa razy, bo na więcej pogoda nie pozwalała. Zobaczymy co będzie dzisiaj. Tak się zmotywowałam, że raz nawet w pierwszy dzień @
Ale muszę się ruszać, bo ostatnio czuję się jakbym tonę warzyła -
AniaŁ123 wrote:W tym tygodniu byłam dwa razy, bo na więcej pogoda nie pozwalała. Zobaczymy co będzie dzisiaj. Tak się zmotywowałam, że raz nawet w pierwszy dzień @
Ale muszę się ruszać, bo ostatnio czuję się jakbym tonę warzyłaCzyli progres jest
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:U mnie morze czerwone wysycha, więc pozostaje mi się tylko cieszyć.
Jeszcze tydzień i czas na sikanie na testy owulacyjne!
Czikosz stąpam Ci po piętach
U mnie morze czerwone wyschło już drugiej nocyPewnie jeszcze dzisiaj kilka kropel i jak zwykle na trzech dniach się skończy
Coś mi chyba tam źle funkcjonuje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny