Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:
już uśmiecham się.
Trzymam się tego że jest tego mniej niż we wtorek. I nie brudze tak już wkładki.
My jednak wybraliśmy się na roweryKim87 lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:Może owulacyjne cos wróżą w Twoim przypadku
Za 2-3 dni powtorze, jesli dalej tak Bedzie to na nastepny dzien zrobie juz ciazowy, tylko jesli rzeczywiscie owu mam dopiero teraz to @ sie przesunie i przyjdzie za jakies dwa tyg, ale seks byl w te dni co owu wyszedl pozytywnie wiec mozenie wiem co mam myslec
-
sandrula wrote:Jesli Cie czymś urazilam to sorki, ale po prostu chciałam wiedziec co cie dokladnie w tym martwi żeby Ci pomoc
-
stokrotka666 wrote:nie nie, spoko.nie obrazilas:) moze uzylam zlego słowa (martwie). po prostu juz od kilku miesiecy sie staramy z mezem i tym razem cykl jest inny niz do tej pory...odkad sie staramy obserwuje swoj organizm i raz tylko mi sie przestawila @ jak dostalam zapalenie pecherza:/
Mnie @ sie przestawila cykl przed tym cyklem jak zaszlam w ciazedlatego przy tym cyklu nie zdziwilam sie ze się okres spóźnia :p moze pójdź do gina niech da Ci skierowanie na badnia typu prolaktyna,progesteron itp.
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualny