Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja tak nakombinowałam w Polsce z wizytami że aż sama się zakręciłam..
bo od lat chodzę do jednego endokrynologa i jestem z niego zadowolona... facet nie przesadny... dużo wyjaśnia , nie panikuje itd. ale ze względu na to że no starania idą jak idą wymyśliłam sobie żeby iść do endo-gin... no i zapisałam się do takiej w tej samej klinicie... ale jak zaczęłam czytać o niej opinie to lekko zwątpiłam... no i podjęłam decyzję że pójdę do endo mojego jak zawsze i osobno do gina... i nie wiem czy dobrze zrobiłam... a wy hashimotki jak chodzicie? osobno do gin i osobno endo? czy jak? bo ja już ogłupiałamFabianCyprian
Tymuś
-
Ja jeszcze nigdy nie byłam u endo, więc nie mogę się wypowiedzieć Gaduaaa...
Kurcze mam jakiś problem z cerą w tym cyklu- zwykle syfki miałam jedynie przed okresem i przed owulacją, a teraz mam 10 dzień cyklu i co rano na buzi nowe bolące bąble, bo inaczej się ich nie da nazwać... Jestem załamana, wyglądam jak nastolatkajedyne wyjaśnienie dla mnie to, że biorę te wszystkie tabletki i mam jakieś zawirowania w hormonach
Gaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Ja jeszcze nigdy nie byłam u endo, więc nie mogę się wypowiedzieć Gaduaaa...
Kurcze mam jakiś problem z cerą w tym cyklu- zwykle syfki miałam jedynie przed okresem i przed owulacją, a teraz mam 10 dzień cyklu i co rano na buzi nowe bolące bąble, bo inaczej się ich nie da nazwać... Jestem załamana, wyglądam jak nastolatkajedyne wyjaśnienie dla mnie to, że biorę te wszystkie tabletki i mam jakieś zawirowania w hormonach
Kasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:całkiem możliwe że coś z hormonami się poprzestawiało... na pewno niedługo się ureguluje, po to przecież tabsy bierzesz
Tak myślę, więc staram się uzbroić w cierpliwość, ale dziś taka bomba mi wyrosła na policzku boląca że nawet jej się nie dało zatapetować//
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Podczytuje Was tutaj cały czas.
Evelin - te Twoje testy owulkowe na prawdę obiecująco wyglądają! Ja bym na Twoim miejscu już jutro siknela na ciążowy
Zołza - trzymam kciuki za Twoja prolaktyne, ale jestem pewna, ze Bromek pieknie ja zbil
Gaduaaa - może dobrym pomysłem jest pójść do tej Endo-gin na próbę i zasięgnąć drugiej opini? Jak się okaże nieprzydatna to możesz iść normalnie do swojego lekarza
Kasia - pryszcze atakują, bo hormony Ci szaleje i do owulki się przygotowują
Klaudys - czekam jutro na Twój test
Tyle zapamiętałam
Pozdrowienia i miłego poniedziałku dziewczynyGaduaaa, Zołza:) lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm