Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam,
Chciałabym przyłączyć się do staraczek, u nas to 2 cykl bez sukcesu. Wczoraj pojawiła się @, także znowu nic.
Mam lekką niedoczynność tarczycy, o której dowiedziałam się podczas badań rutynowych przed próbami zajśćia.
Czy ktoś tuta jest na forum z niedoczynnością?
Wiem, że u nas to dopiero 2 bezowocne cykle ale już się martwić zaczynam..
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!Czikosz, Zołza:), Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
-
misia1989 wrote:Witam,
Chciałabym przyłączyć się do staraczek, u nas to 2 cykl bez sukcesu. Wczoraj pojawiła się @, także znowu nic.
Mam lekką niedoczynność tarczycy, o której dowiedziałam się podczas badań rutynowych przed próbami zajśćia.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!o tak mamy tu kilka hashimotek i chyba z samą niedoczynnościa też
FabianCyprian
Tymuś
-
misia1989 wrote:Witam,
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!
Kochana tu sa kobitki z roznymi wadami tarczycy i z nadczynność ,niedoczynności,hashimoto i.inne -
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b51af0205c6f.jpg
mmmm wciągnęłabym naleśniczka...
ja sobie dziś na śniadanko bezgultenowo robię ryż z jabłkami
bezglutenowa dieta START !Nats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:No to będzie sadny dzień
Ale tak się załamuj ta prolaktyna. Ja w Twoich jednostakach miałam prawie 700
A kiedy Ty kochana masz termin małpy?
Ten cykl na pewno nie pyknal bo nie było starań w dni płodne. Także ja jakoś od końca czerwca zaczynam działać
Teraz chce porobić te badania i poprosic o monitoring od nastepnego cyklu -
nick nieaktualnymisia1989 wrote:Witam,
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!
Witamy nową koleżankę -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Jesteś z Gdańska prawda? do jakiego gin chodzisz? a jakies problemy tarczycowe masz?
Mieszkam w Gdańsku, ale swojego gina mam w Bydgoszczy lub jak mam lepszy dojazd w ToruniuBynajmniej ta sami pani dr
Nie mam problemów z tarczycą, a czemu się pytasz??
-
Kurczę bylam w szpitalu na ta betę a tam wieeelkaaa koleeejaa.. Mysle sobie- pojadę do naszej przychodni tam zawsze mniej ludzi.. Yhyy.. Kolejka niby mniejsza ale Pani ktora pobiera krew straaasznie sie z tym wlecze
Czynne do 10 nie wiem czy zdaze ;/ w pobliżu juz żadnego innego labo niet.. Do tego przychodzą jakies stare babki które zajely sobie wczesniej kolejke i kolejka rośnie i rośnie.. Wrrrrr...
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Kochana tu sa kobitki z roznymi wadami tarczycy i z nadczynność ,niedoczynności,hashimoto i.inne
To w takim razie witam te dziewczyny :)i wszystkie inne oczywiście
Słuchajcie a czy komuś ginekolog od razu przepisał luteinę od 19- 25 dnia cyklu?
Ja po wyleczeniu torbiela i rozpoczęciu starań od razu dostałam od lekarza luteinę, kazał brać dopóki nie zajdę w ciążę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 09:45