Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:)
Jestem nowa. Staramy sie z męzem o druga dzidzieSyna urodzilam rok temu. Od jakichś 4ech miesiecy staramy się o następne. Niestety bez zadnych rezultatów.
może wy mi pomożecie, co mam mysleć.
Cykle mam nieregularne raz 31 dni, innym 32 a jeszcze innym 42...
Ostatnią miesiączkę miałam 26 kwietnia, i do teraz cisza. Okresu brak. Robilam 3 testy ciążowe ( jeden przed spodziewana miesiączką, drugi w dzien miesiaczki, a trzeci dziś gdzie jest to 4 dzien spoźnienia. Robiłam dzis bhcg bo juz nie wiem co mam mysleć...
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:a ja tak nakombinowałam w Polsce z wizytami że aż sama się zakręciłam..
bo od lat chodzę do jednego endokrynologa i jestem z niego zadowolona... facet nie przesadny... dużo wyjaśnia , nie panikuje itd. ale ze względu na to że no starania idą jak idą wymyśliłam sobie żeby iść do endo-gin... no i zapisałam się do takiej w tej samej klinicie... ale jak zaczęłam czytać o niej opinie to lekko zwątpiłam... no i podjęłam decyzję że pójdę do endo mojego jak zawsze i osobno do gina... i nie wiem czy dobrze zrobiłam... a wy hashimotki jak chodzicie? osobno do gin i osobno endo? czy jak? bo ja już ogłupiałam
myślę, że dobrze zrobiłaś skoro masz zaufanie do swojego endokrynologa to po co zmieniać.
Ja mam hashimoto i oddzielnie chodzę do endokrynologa (konkretna godna zaufania pani dr) i osobno do gina (ten taki sobie ale najlepszy w mojej okolicy).09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Kasia1987 wrote:Kurcze mam jakiś problem z cerą w tym cyklu- zwykle syfki miałam jedynie przed okresem i przed owulacją, a teraz mam 10 dzień cyklu i co rano na buzi nowe bolące bąble, bo inaczej się ich nie da nazwać... Jestem załamana, wyglądam jak nastolatka
jedyne wyjaśnienie dla mnie to, że biorę te wszystkie tabletki i mam jakieś zawirowania w hormonach
mi też twarz strasznie zasyfiło (okolice brody), takie grudy bolące. Mąż żartuje że z tymi krostami to wyglądam jakbym miała dwie brody09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny