Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiałam coś z tarczycą, ale nie pamiętam, czy niedoczynność, czy nadczynność. W każdym razie u mnie samo spadło (bo to pamiętam) do poziomu, który był określany jako norma.
Teraz mam przed granicą tejże normy, ku wyższej wartości.
Staram się trzeci cykl i liczę na to, że się uda, no bo przecież do trzech razy sztuka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 09:47
sandrula lubi tę wiadomość
-
misia1989 wrote:Witam,
Chciałabym przyłączyć się do staraczek, u nas to 2 cykl bez sukcesu. Wczoraj pojawiła się @, także znowu nic.
Mam lekką niedoczynność tarczycy, o której dowiedziałam się podczas badań rutynowych przed próbami zajśćia.
Czy ktoś tuta jest na forum z niedoczynnością?
Wiem, że u nas to dopiero 2 bezowocne cykle ale już się martwić zaczynam..
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!
Witaamy!
No z tego co widziałam jest tu kilka dziewczynek z ,,niedoborami"2 cykl staran to jeszcze nie ma co się martwić
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
LILITH.P wrote:Mieszkam w Gdańsku, ale swojego gina mam w Bydgoszczy lub jak mam lepszy dojazd w Toruniu
Bynajmniej ta sami pani dr
Nie mam problemów z tarczycą, a czemu się pytasz??
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandrula wrote:Witaamy!
No z tego co widziałam jest tu kilka dziewczynek z ,,niedoborami"2 cykl staran to jeszcze nie ma co się martwić
Mam nadzieję, że podziela się doświadczeniamiA ty sandrula długo się starałaś?
U ciebie żadnych zdrowotnych "niedoborów" nie było ?
-
misia1989 wrote:Mam nadzieję, że podziela się doświadczeniami
A ty sandrula długo się starałaś?
U ciebie żadnych zdrowotnych "niedoborów" nie było ?
No takich staran gdzie patrzalam na owu to ze 3 miesiące, potem dalam sobie spokój i w tym miesiącu kiedy dalam sobie spokój i jeden jedyny raz serduszkowalam z mężem nie wiedząc nawet kiedy mam dni płodne zaszlamsama bylam w szoku:p
Nie wiem czy mam jakies niedobory bo jeszcze badan nie robiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 10:19
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualnysandrula wrote:No takich staran gdzie patrzalam na owu to ze 3 miesiące, potem dalam sobie spokój i w tym miesiącu kiedy dalam sobie spokój i jeden jedyny raz serduszkowalam z mężem nie wiedząc nawet kiedy mam dni płodne zaszlam
sama bylam w szoku:p
Nie wiem czy mam jakies niedobory bo jeszcze badan nie robiłam
Wielu parom się udało kiedy " wyluzowaly"
U mnie znajomi po 2 latach zaczeli myslec o adopcji i... bec! CiążaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 10:26
-
nick nieaktualnysandrula wrote:No takich staran gdzie patrzalam na owu to ze 3 miesiące, potem dalam sobie spokój i w tym miesiącu kiedy dalam sobie spokój i jeden jedyny raz serduszkowalam z mężem nie wiedząc nawet kiedy mam dni płodne zaszlam
sama bylam w szoku:p
Nie wiem czy mam jakies niedobory bo jeszcze badan nie robiłam
Ooo gratulacjeszzczęściara, teraz tylko wszystko posprawdzać i cieszyć się ciążą. Mam nadzieje, że i ja będę mogła tak zrobić za jakiś czas
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
sandrula wrote:Ja się ogarniam i jadę na betę
ja już jestem po badaniu, z racji że w czwartek wizyta u gin więc zrobiłam morfologię, mocz, beta HCG, prolaktynę i progesteron
Wyniki normalnie wydają na drugi dzień ale w labo mają taką opcję, że ok 18ej czasem wcześniej można przez neta podglądnąć.
KlaudyŚ piękny wykres, trzymam kciuki za pozytywne testowanie.
Ja właśnie pochłonęłam śniadanko i pora na kawunię a raczej mleko z kawąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 10:39
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny