Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochane

Dzisiaj mi już lepiej psychicznie.
Dziękuję za wasze wsparcie jesteście wielkie. Wczoraj wyryczałam się i jest lepiej. Groch pewnie się zestresowal ale kurde on też mnie stresuje
Pojutrze wizyta.
Plamienia mniejsze mam nadzieję że się już bardziej nie rozkręcą
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
to dobrze że powolutku idzie ku lepszemuKim87 wrote:Witam kochane

Dziękuję za wasze wsparcie jesteście wielkie. Wczoraj wyryczałam się i jest lepiej. Groch pewnie się zestresowal ale kurde on też mnie stresuje
Pojutrze wizyta.
oby tak dalej Kim
Kim87 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Zołza:) wrote:Jop. U mnie.
17 czerwca będę wiedziała czy spadło czy poszło w górę :p
No nie licz na to że w górę pójdzie.. He he.
Witam babeczki w tym jakże pięknym i wkurwiającym dniu.. Ale cóż.. Takie uroki posiadania pana męża..
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze temperatury.
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
.. hej:) badania mam zrobione i mam w normie. dzisiaj temp 37.0 wiec chyba i tym razem nic z tego:(sandrula wrote:Mnie @ sie przestawila cykl przed tym cyklem jak zaszlam w ciaze
dlatego przy tym cyklu nie zdziwilam sie ze się okres spóźnia :p moze pójdź do gina niech da Ci skierowanie na badnia typu prolaktyna,progesteron itp. 

-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:

1.rozowyflaming---> testuje: 4.06
2. Klaudyś---> testuje: 6.06/8.06 termin @ --> 8.06
3.Cherry_Blossom---> testuje: 15.06 termin @-->15.06
4.Evelin---> testuje: 12.06 termin @-->10.06
5.LILITH.P---> testuje: 13.06
6.nikola2877---> testuje: 16.06/17.06
7.Judi22---> testuje: 23.06
8.Kasia1987---> testuje: 26.06
9.Gaduaaa---> testuje: 29.06
10.AniaŁ123---> testuje: 30.06
Dzień dobry
Prosze o wpisanie mnie na 29 Czerwca
-
nick nieaktualnyNats wrote:Czesc dziewczyny

Podczytuje Was tutaj cały czas.
Evelin - te Twoje testy owulkowe na prawdę obiecująco wyglądają! Ja bym na Twoim miejscu już jutro siknela na ciążowy
Zołza - trzymam kciuki za Twoja prolaktyne, ale jestem pewna, ze Bromek pieknie ja zbil
Gaduaaa - może dobrym pomysłem jest pójść do tej Endo-gin na próbę i zasięgnąć drugiej opini? Jak się okaże nieprzydatna to możesz iść normalnie do swojego lekarza
Kasia - pryszcze atakują, bo hormony Ci szaleje i do owulki się przygotowują
Klaudys - czekam jutro na Twój test
Tyle zapamiętałam
Pozdrowienia i miłego poniedziałku dziewczyny
Jak się Natsik czujesz?
Jak Grosio?
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Witam kochane

Pojutrze wizyta.
Kimi
Tule, ściskam
:*
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochana, że pytaszZołza:) wrote:Jak się Natsik czujesz?
Jak Grosio?

Grosio w ogóle nie dokucza. Czuję się bardzo dobrze. Jedyne co to bola mnie cycki i trochę urosły, co mnie bardzo cieszy
mdłości w ogóle prawie nie mam. Czasem tylko lekkie rano, ale to jest do przezycia 
Teraz czekam do 17, bo mam wtedy wizytę kolejną.

Kim, cieszę się, ze już troszkę lepiej. Jak plamienia ustają to jest bardzo dobra wiadomość!
3500 g 54 cm
-
o jak miło słyszeć same superlatywyNats wrote:Dziękuję kochana, że pytasz

Grosio w ogóle nie dokucza. Czuję się bardzo dobrze. Jedyne co to bola mnie cycki i trochę urosły, co mnie bardzo cieszy
mdłości w ogóle prawie nie mam. Czasem tylko lekkie rano, ale to jest do przezycia 

Kim, cieszę się, ze już troszkę lepiej. Jak plamienia ustają to jest bardzo dobra wiadomość!
mam nadzieję że tak zniesiesz całą ciążę
Nats lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:a ja tak nakombinowałam w Polsce z wizytami że aż sama się zakręciłam..
bo od lat chodzę do jednego endokrynologa i jestem z niego zadowolona... facet nie przesadny... dużo wyjaśnia , nie panikuje itd. ale ze względu na to że no starania idą jak idą wymyśliłam sobie żeby iść do endo-gin... no i zapisałam się do takiej w tej samej klinicie... ale jak zaczęłam czytać o niej opinie to lekko zwątpiłam... no i podjęłam decyzję że pójdę do endo mojego jak zawsze i osobno do gina... i nie wiem czy dobrze zrobiłam... a wy hashimotki jak chodzicie? osobno do gin i osobno endo? czy jak? bo ja już ogłupiałam
Jaa chodzilam osobno ale ost zapisalam sie do.endo -gin ale powiedzial ze ciążę nie moze mojej prowadzic bo nie ma w tym gabinecie usg ale ze jako endrokrynolog będzie prowadzil moja ciążę
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Dziękuję kochana, że pytasz

Też mam 17 wizyte. Ide ze swoja prolaktyna :p -
nick nieaktualny
-
no właśnie...KlaudyŚ wrote:Jaa chodzilam osobno ale ost zapisalam sie do.endo -gin ale powiedzial ze ciążę nie moze mojej prowadzic bo nie ma w tym gabinecie usg ale ze jako endrokrynolog będzie prowadzil moja ciążę

ja zostanę chyba przy opcji osobno endo i osobno gin...
wiem że enokrynolodzy prowadzą ciążę... a na usg i tak w większości się chodzi do gina... więc jak pójdę do endo gin to dostanę tą samą odpowiedź co Ty.. a mi chodzi o badanie usg ginekologiczne
dzięki :*Fabian
Cyprian
Tymuś