Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Czyli, jak uda mi się 25 czerwca wysikać dwie kreski, a wizytę u ginekologa mam 6 lipca, to jakie do czasu wizyty mam wykonać badania?
ja w czwartek mam wizytę i dziś pod tą wizytę zrobiłam morfologię, mocz, progesteron.
Dodatkowo prolaktyna + beta ale to dla mojej informacji.
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Cherry_Blossom wrote:A kiedy do gina?
w czwartek na 15.00. Akurat to będzie dzień urodzin mojego synajak okaże się że wszystko wsio ok to będziemy tego dnia świętować podwójnie
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Ogólnie to witam nowe dziewczyny.
Któraś pytała o przeboje przed ciążą.. Tak ja też miałam. 8 miesięcy walczyłam. Po pierwszych 3 okazało się że ovu nie ma a PRL jest za duża. Coś jak u ZołzolKa naszego. Potem następne 2 bez rezultatu na bromku. Potem doszedł Clo plus monitoring i udało się ale w 5 tygodniu straciłam. W następnym cyklu zaszłam bez żadnych leków.
Zołzita kochanie jak coś to pros o mnoga będzie Ci dane..
Jakby kto pytał ale nie pyta nikt mnie o to.. To termin mam na 19 grudnia..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nikola2877 wrote:Mnie juz od pewnego czasu bola piersi.
Dziwne bo do okresu jeszcze dluga droga. -
Cherry_Blossom wrote:Na pewno przepisze Ci multum badań z 1 trymestru
no na pewno, dodatkowo endokrynolog zaleciła swoje badania tj. tsh i ft4 już się do niej umówiłam na 22 czerwca.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Patrycja1990 wrote:Ciebie chociaz bola piersi. Ja to nie mam zadnych obiawow. Oprocz tego ze ost okres mialam 26 kwietnia. I w sobote tak mi sie krecilo w glowie, ze nawet jak siedzialam to wszytsko wirowało.
A próbowałaś zrobic test albo betę jakos na dniach teraz? -
nikola2877 wrote:Mnie juz od pewnego czasu bola piersi.
Dziwne bo do okresu jeszcze dluga droga.
u mnie właśnie zaczęło się od bólu piersi parę dni po owulce także tego ten
Szczególnie bolały po bokach a tam nigdy mnie nie bolały, jedynie czasem przed okresem bolały ale pod spodem nigdy z boku. Potem doszło uczucie wrażliwych sutków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 11:19
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙