Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:u mnie właśnie zaczęło się od bólu piersi parę dni po owulce także tego ten
Szczególnie bolały po bokach a tam nigdy mnie nie bolały, jedynie czasem przed okresem bolały ale pod spodem nigdy z boku. Potem doszło uczucie wrażliwych sutków.
No mnie zawsze bola tak niecaly tydzień przed okresem. 5dni.
A teraz do okresu jeszcze z 2 tyg a juz mnie bola pare dni. Czasem mam wrażenie jakby byly mega wrażliwe a czasem takie ciężkie.
Nie chce się nakręcać i myśleć ze to jakiś objaw a później sie zawieść. -
szatynka wrote:u mnie właśnie zaczęło się od bólu piersi parę dni po owulce także tego ten
Szczególnie bolały po bokach a tam nigdy mnie nie bolały, jedynie czasem przed okresem bolały ale pod spodem nigdy z boku. Potem doszło uczucie wrażliwych sutków. -
nick nieaktualny
-
nikola2877 wrote:Hehehe uwierz ze mnie tez ciekawość zżera :p
A tu jeszcze tydzień trzeba czekać przeszlo na testowanie.
A piersi bola Cie cos?
Piersi w sumie nie ale dziś mi tak strasznie smierdzial perfum mojego... sama mu go dałam 1,5 mca temu
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:A będziesz próbować wcześniej czy w terminie @?
U mnie miesiaczki nieregularne wiec dokladnie nie wiem w ktorym dniu może przyjść małpa. Może 18-20 czerwca przyjdzie. Ale chciałabym wczesniej bo nie wiem czy wytrzymam tak dlugo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny