Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się już mocno powstrzymuję, żeby nie zatestować od razu. Może w czwartek pójdę na betę, bo w razie czego muszę kontynuować branie dupka a w niedzielę jedziemy a urlop, więc zostaje mi tylko piątek na załatwienie recepty
-
stokrotka666 wrote:na jednym jest napisane 10 dni po owulacji..
ja 14 dnia po owu miałam juz mega wyraźny z porannego moczu, kto wie, może gdybym zrobiła te cztery dni wczesniej z porannego też już coś byłoby widac
moim zdaniem zawsze lepiej się jednak wstrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 12:34
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
stokrotka666 wrote:ok ale np jezeli ktos a 0 dniowe cykle gdzie owulka zawsze byla np 14 a tym razem byla juz 3 dni wczesniej to tak jakby test wykaze wczesniej ciaze ( o ile sie udalo)
-
Nikola właśnie tak zrobie
to bedxie 11-12 dpo więc już powinno wychodzić
Cxikrosz super, to tak jak u mnie:) 3 cykl po anty i dopiero teraz owu
KlaudyŚ jeśli mi sie uda to będziemy mieć bobo z tego samego mcaCzikosz lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Nikola właśnie tak zrobie
to bedxie 11-12 dpo więc już powinno wychodzić
Cxikrosz super, to tak jak u mnie:) 3 cykl po anty i dopiero teraz owu
KlaudyŚ jeśli mi sie uda to będziemy mieć bobo z tego samego mca
a jak Twoja tempka wyglada teraz?Czikosz lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:wlasnie zakupilam sobie nowe testy owulacyjne i nowy termometr z dwoma miejscami po przecinku
pewnie do konca tyg wszystko dojdzie
Czikosz, nikola2877 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Lepiej rodzić na wiosnę, lato, jesień, czy zimę?
Podzielcie się wrażeniami.
rodzisz w lato- tzn że w upały chodzisz jeszcze z największym brzuchem. w zimę- problem z ubraniami ciążowymi, bo weź znajdź kurtkę zimową która będzie pasowała. a rodząc w wiosnę albo jesień to samo, zahaczysz brzuchem albo o lato albo o zimę.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!