Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Ja chcialam.rodzic w maju bo.ani nie.jest strasznie goraco ani zimno ale z gory chcieli zeby w zimie sie urodzil maluszek:)Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szuflada no co.fajnie u.nas jak.pierwsze dziecko w Nowym roku sie.rodzi dostaje misia ogromnego koszulke pierwszy krośnianin i bony na.akcesoria dla.malucha
Kasia do.tej.pory patrze na test czy czasami nie znika kreseczka bo zwidy mam :p
Ale niee kreska dalej jest, czekam.na.mojego.i jego reakcjeKasia1987 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Szuflada no co.fajnie u.nas jak.pierwsze dziecko w Nowym roku sie.rodzi dostaje misia ogromnego koszulke pierwszy krośnianin i bony na.akcesoria dla.malucha
Kasia do.tej.pory patrze na test czy czasami nie znika kreseczka bo zwidy mam :p
Ale niee kreska dalej jest, czekam.na.mojego.i jego reakcjePierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
KlaudyŚ wrote:Szuflada no co.fajnie u.nas jak.pierwsze dziecko w Nowym roku sie.rodzi dostaje misia ogromnego koszulke pierwszy krośnianin i bony na.akcesoria dla.malucha
Ale niee kreska dalej jest, czekam.na.mojego.i jego reakcje
My z mężem po naszej bladej kresce jeszcze zachowaliśmy dystans i nie chciałam sie nakręcać :p jak odebrałam wynik z bety dopiero dotarlo do mnie ze to się dzieje na prawdęw sumie to dalej jakos to do mnie nie dociera ze to się JUZ dzieje :p człowiek czeka na to i czeka.. A jak juz przyjdzie to milion pytań w glowie :o ciesz się tymi chwilami :* pierwsze dzidzi?
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualny
-
sandrula wrote:No właśnie widzę
ja w środę sie wybieram do gin wiec zobaczymy co mi powie, juz się doczekać nie mogę
dzis powtorzylam betę, po południu moze będą wyniki
a ja jeden dzień po Tobie mam wizytę
dziś robiłam pierwszą betę. Pani w laboratorium dała mi kod abym sobie na necie podejrzała tak ok 18ej. A ja z czystej ciekawości już go wklepałam w neta i wyskoczyło że albo błędny kod wpisałam albo błędną datę urodzin ... hmmm ... mam nadzieję że babka w labo się nie pomyliła z kodem. Może takie info wyskoczyło bo za wcześnie chciałam sprawdzić, że jeszcze moje zlecenie badania nie jest w toku. Nic czekam.
A na drugą betę idę w środę.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
sandrula wrote:Dzisiaj pierwszy raz doswiadczylam tego co to znaczy ,, metaliczny posmak w ustach" .. Moja pomidorowa wyjątkowo mi nie smakowała musiałam wołać męża żeby próbował bo za cholerę smaku nie mam
to moja druga ciąża i póki co nigdy takiego smaku metalicznego nie czułam. Za to dziś piłam moją kawę którą uwielbiam i co? jakoś średnio smakuje09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:a ja jeden dzień po Tobie mam wizytę
dziś robiłam pierwszą betę. Pani w laboratorium dała mi kod abym sobie na necie podejrzała tak ok 18ej. A ja z czystej ciekawości już go wklepałam w neta i wyskoczyło że albo błędny kod wpisałam albo błędną datę urodzin ... hmmm ... mam nadzieję że babka w labo się nie pomyliła z kodem. Może takie info wyskoczyło bo za wcześnie chciałam sprawdzić, że jeszcze moje zlecenie badania nie jest w toku. Nic czekam.
A na drugą betę idę w środę.
No ja chciałam u nas w szpitalu betę zrobić bo tam właśnie przez neta tez wyniki są.. No ale ludzi bylo muultum dzis wiec zrobiłam w przychodni.. W pt jak dzwonilam ok.17.00 to wyniki juz były, mam nadzieje ze dzisiaj tez tak będziekawa dzisiaj tez mi nie smakowała, tak jak mowie dzis nic mi nie smakuje
a kawę jedna chociaż wypic musze bo mam niskie ciśnienie:/
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Dziewczyny mam takie pytanie, skoro w zeszłym cyklu zaszłam w ciążę i normalnie w terminie @ miałam krwawienie przez 4 dni + 1 dzień plamienia, i w kolejnym cyklu (czyli obecnym) jest możliwe aby była kolejna owulka bo na wykresie widać spadek a potem wzrost?.
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
sandrula wrote:a kawę jedna chociaż wypic musze bo mam niskie ciśnienie:/
ja też jestem niskociśnieniowiec. A kawę to od dawna dawien pijam z ekspresu, 3/4 szkl mleka a reszta kawyTakże to raczej mleko z kawą, niż kawa z mlekiem
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙