Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:U mnie makaron z cukinii z suszonymi pomidorami i szpinakiem
robię je pierwszy raz w zyciu, zawijać się nie chciały, obawiam się, że nic z tego nie będzie. na razie leżą juz w garze i się gotują. zobaczymy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 15:42
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
niespodzianka* wrote:Witajcie. Można dołączyć? Mam 25 lat, od lutego staram się z mężem o pierwsze dziecko. Obecnie jestem w 20dc, kolejna miesiączka ma pojawić się 15.06. Oczywiście chcialabym, zeby nie przyszła.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa wrote:czy zdarza/zdarzało Wam się... znaleźć przed owulacją jakies niteczki krwi w śluzie ?
u mnie to jest od 3 -4 ostatnich cykli... nigdy wcześniej tego nie miałam...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szuflada wrote:ja się zdecydowałam na gołabki w końcu i, cholender, zaczynam żałować
robię je pierwszy raz w zyciu, zawijać się nie chciały, obawiam się, że nic z tego nie będzie. na razie leżą juz w garze i się gotują. zobaczymy...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
WaldhauzerM wrote:Nikola przepis plis.. Czosnek ubóstwiam..
- 1 cebula
- 5 ząbków czosnku
- 500ml przecieru pomidorowego
- 300ml bulionu warzywnego
- 1 puszka ciecierzycy
- 8 pomidorkow koktajlowych
Cebule obierz i poszatkuj. Zabki czosnku pokroic w plasterki. W garnuszku o grubym dnie rozgrzej 1-2 lyzki oliwy. Na rozgrzany tluszcz wrzuc cebule i czosnek, przesmaz na jasnozloty kolor. Zalej przecierem pomidorowym i bulionem. Dopraw do smaku. Pogotuj z 10min. Naczynie zdejmij z ogniai zmiksuj na gladki krem.
Ciecierzyce odlej z zalewy, przeplucz na sicie i dodaj do zmiksowanej zupy. Ponownie zagotuj z 10min na malym ogniu.
Pomidorki oplucz i przekroj na polowki. Opiecz na patelni z lyzka oliwy.
Jak zupka bedzie juz na talerzu - dodac pomidorki
Prosze bardzo Waldi
Mam nadzieje ze wykorzystasz i bedzie smakowalo :*Cherry_Blossom, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
szuflada wrote:ja się zdecydowałam na gołabki w końcu i, cholender, zaczynam żałować
ja robiłam w piątek wieczorem i jedliśmy w sobotę i niedzielę
młoda kapusta szybko się gotuje, więc szybko się robią. Ja najpierw zakładam na siebie boki, a następnie roluje od dołu. Kurcze, ciężko to wytłumaczyćCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
niespodzianka* wrote:Witajcie. Można dołączyć? Mam 25 lat, od lutego staram się z mężem o pierwsze dziecko. Obecnie jestem w 20dc, kolejna miesiączka ma pojawić się 15.06. Oczywiście chcialabym, zeby nie przyszła.
Witamy, zapraszamy:)no to trzymam kciuki żeby wredna @ sie nie pojawiła!!
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Gaduaaa wrote:hmm ale wcześniej nie miewałam takiego czegoś.. dopiero ostatnie kilka cykli
Ciało ludzkie to jedna wielka zagadka
Nawet psychika może na to.ci wpłynąćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
niespodzianka* wrote:Witajcie. Można dołączyć? Mam 25 lat, od lutego staram się z mężem o pierwsze dziecko. Obecnie jestem w 20dc, kolejna miesiączka ma pojawić się 15.06. Oczywiście chcialabym, zeby nie przyszła.
No to piona, idziemy tak samowitaj
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
LILITH.P wrote:ja robiłam w piątek wieczorem i jedliśmy w sobotę i niedzielę
młoda kapusta szybko się gotuje, więc szybko się robią. Ja najpierw zakładam na siebie boki, a następnie roluje od dołu. Kurcze, ciężko to wytłumaczyćGaduaaa lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!