Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Beta fajna progesteron jak u mnie czyli nie wiem czy nie za niski czy nie bo.to się zmienia dobowo.a tym eoz coś tam bym się aż tak nie przejmowala bo jest mało.pod granicą
tak jak wyżej pisałam w środę powtórzę betę to zobaczę czy dobry przyrost.
Progesteron też powtórzę i z wynikami w czwartek ginowi pokażę.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Ja już mam wyniki z laboratorium
W morfologi mam zaniżone:
hematokryt 36,1 (norma 37-47)
eozynofile 0,09 (norma 0,10-0,50) co to oznacza? w necie wyczytałam że niski poziom eozynofilii spotyka się w przebiegu zakażeń, duru brzusznego, czerwonki, posocznicy, urazów, oparzeń, wysiłku fizycznego oraz leczenia kortykosteroidami.
progesteron 9,20 ng/ml (nie ma podanych norm) więc nie wiem czy dobrze czy źle
prolaktyna 20,50 (norma 1,20 - 29,93)
beta Hcg 1254,09 mIU/ml (i tu też nie podano norm) To moja pierwsza beta, kolejną zrobię po 48h czyli w środę.
Jak myślicie dobre wyniki?
Martwi mnie ten niski stan eozynofilii
a nie jesteś może alergikiem? i właśnie teraz nie męczysz się z alergią? -
Dziewczyny, a szczególnie oczekujące Dzieciątka...
Wasze ciało się zmienia...z zewnątrz i wewnątrz. Powoli wzrasta ilośc płynów w Waszych organizmach, stąd np. obserwujecie nieco niższe wartości hematokrytu, hemoglobiny czy erytrocytów. Spokojnie, o ile nie są to jakieś poważne różnice, np o połowę i to w bardzo krótkim czasie, to jest ok...mormy podawane na wynikach dotyczą zdrowych i nieciężarnych kobiet. -
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:To jest zel nawilzajacy typu durex tylko ten jest specjalnie stworzony dla kobiet starajcych sie nie.tworzy bariery dla pierniczków a nadaje im poślizg:p
hehehe ja mam tyle sluzu ze nie potrzebujemy zelu
a powiedzcie mi czy sadzicie ze sex oralny jest szkodliwy podczas starania? -
szatynka wrote:tak jak wyżej pisałam w środę powtórzę betę to zobaczę czy dobry przyrost.
Progesteron też powtórzę i z wynikami w czwartek ginowi pokażę.a beta na pewno przerasta tak jak powinna
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nikola2877 wrote:hehehe ja mam tyle sluzu ze nie potrzebujemy zelu
a powiedzcie mi czy sadzicie ze sex oralny jest szkodliwy podczas starania?
zależy na co ma być szkodliwy sex oralny... jedynie na pleminiki? ale to od teori zależy.. niektórzy twierdzą że można z kręgosłupa spuszczać codziennie a i tak się uda a inna szkoła mówi że powinno sie co drugi 3 dzień zalewać formę
nikola2877 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
szatynka wrote:tak jak wyżej pisałam w środę powtórzę betę to zobaczę czy dobry przyrost.
Progesteron też powtórzę i z wynikami w czwartek ginowi pokażę.
Nie znam się na normach reszty ale beta ładna!!Kim87 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nikola2877 wrote:wlasnie czytalam o tym ze szkodzi plemniczkom.
w pobliżu owu lepiej nie kombinować
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Gaduaaa wrote:mnie mój śluz wczoraj zaskoczył... pierwszy raz od nie pamiętam kiedy nie używaliśmy żadnego żelu.... a był poślizg jak po lubrykancie
zależy na co ma być szkodliwy sex oralny... jedynie na pleminiki? ale to od teori zależy.. niektórzy twierdzą że można z kręgosłupa spuszczać codziennie a i tak się uda a inna szkoła mówi że powinno sie co drugi 3 dzień zalewać formęMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Szkodzi jakbyście pakowali tam pół kubka śliny. przyjemność przy staraniach jest najważniejsza
myślałam że oral do końca w sensie że do pyszczka hehehe i patrzyłam pod kątem samych pleminikówich ilości hehe
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no tak jesli patrząc pod kątem śliny to tak..
myślałam że oral do końca w sensie że do pyszczka hehehe i patrzyłam pod kątem samych pleminikówich ilości hehe
róbcie tak aby było wam przyjemnie
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
wiecie co wyniki podglądałam na głównej stronie laboratorium i tam nie ma norm dal beta hcg i progesteronu, ale w momencie gdy chciałam wydrukować wyniki to należało wejść w opcję wynik (.pdf) a tam pokazały się wszystkie normy i tak:
progesteron tak jak pisałam mam 9,20 ng/ml a na wyniku w pliku pdf są podane takie normy:
ciąża:
I trymestr 2,8 - 147,3 ng/ml
II trymestr 22,5 - 95,3 ng/ml
III trymestr 27,9 - 242,5 ng/ml
więc jak na 6 tydzień ciąży to te moje 9,20 ng/ml progesteronu to chyba ok?
(taki sam post umieściłam na bellybestfriend)09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙