Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ja nie lubię zmian hahah więc nic nie zmieniałam.. nic a nic
masz nitki przed owulką.
poczytaj w necie ale to nic niepokojącego
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:To widać twoje ciało doszło do wniosku że o tak zrobimy coś innego i bum
masz nitki przed owulką.
poczytaj w necie ale to nic niepokojącego
Ja slyszalam ze to moze byc oznaka zblizajacej sie owulacji podobnie jak sluz jak bialko kurze.
Ja mialam moze z dwa razy takie cos. A teraz juz dawno nie mialam.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:Ja slyszalam ze to moze byc oznaka zblizajacej sie owulacji podobnie jak sluz jak bialko kurze.
Ja mialam moze z dwa razy takie cos. A teraz juz dawno nie mialam.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Ja już mam wyniki z laboratorium
W morfologi mam zaniżone:
hematokryt 36,1 (norma 37-47)
eozynofile 0,09 (norma 0,10-0,50) co to oznacza? w necie wyczytałam że niski poziom eozynofilii spotyka się w przebiegu zakażeń, duru brzusznego, czerwonki, posocznicy, urazów, oparzeń, wysiłku fizycznego oraz leczenia kortykosteroidami.
progesteron 9,20 ng/ml (nie ma podanych norm) więc nie wiem czy dobrze czy źle
prolaktyna 20,50 (norma 1,20 - 29,93)
beta Hcg 1254,09 mIU/ml (i tu też nie podano norm) To moja pierwsza beta, kolejną zrobię po 48h czyli w środę.
Jak myślicie dobre wyniki?
Martwi mnie ten niski stan eozynofiliiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 16:00
Kim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:i tak łatwo Ci idzie to zawijanie? przecież te liście takie twarde...
nie są twarde, gotuję kapustę lub pojedyncze liście, jak się dadzą odkroić od głąba
Najpierw odcinam te, które się da. 2 pierwsze warstwy łatwo schodzą. Wrzucam na wrzątek, osolony, na 5 minut. Wyciągam na durszlak i czekam aż ostygną. Jak już nie da się kroić lisci bez ich uszkodzenia, to wkładam kapuchę do garnka z wodą i gotuję -
szatynka wrote:Ja już mam wyniki z laboratorium
eozynofile 0,09 (norma 0,10-0,50) co to oznacza? w necie wyczytałam że niski poziom eozynofilii spotyka się w przebiegu zakażeń, duru brzusznego, czerwonki, posocznicy, urazów, oparzeń, wysiłku fizycznego oraz leczenia kortykosteroidami.
progesteron 9,20 ng/ml (nie ma podanych norm)
beta Hcg 1254,09 mIU/ml (i tu też nie podano norm) To moja pierwsza beta, kolejną zrobię po 48h czyli w środę.
Martwi mnie ten niski stan eozynofiliipoważnie
FabianCyprian
Tymuś
-
progesteron 9,20 ng/ml (nie ma podanych norm)
Martwi mnie ten niski stan eozynofiliiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 16:00
-
Gaduaaa wrote:nie martw się... to jest bardzo niewielki spadek... zdarzają się takie rzeczy , na prawdę nie masz się czym martwić.. jeśli reszta morfologi, białe krwinki, czerowne krwinki, hemoglobina itd są w normie to w ogole wywal sobie z głowy te eozynofile
poważnie
tak pozostałe "składniki" krwi są w normie09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
progesteron 9,20 ng/ml (nie ma podanych norm) więc nie wiem czy dobrze czy źle
Martwi mnie ten niski stan eozynofilii
Ale Twoje "spadki" są minimalne. Wg mnie masz normalne wyniki, może na dolnej granicy, ale bez powodów do niepokojuKim87 lubi tę wiadomość
-
Szatynka a masz może wynik żelaza? Bo to jest ważne wiem. Ja miałam na granicy i zapobiegawczo dali mi suplementy. Niedobór prowadzi w najgorszym przypadku do poronienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 16:03