Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:ja też jestem niskociśnieniowiec. A kawę to od dawna dawien pijam z ekspresu, 3/4 szkl mleka a reszta kawy
Także to raczej mleko z kawą, niż kawa z mlekiem
Haha no dokladnie tak samo jak ja!nie złapie sie kawy bez mleka i tez więcej mleka niż kawy
Jejku dziewczyny ale mam lenia dziś..
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Jejku dziewczyny ale mam lenia dziś..
nie tylko Ty
dziś miałam wysprzątać duży pokój, w którym trzymamy wszystkie ubrania posezonowe i inne duperele, wzięłam się za niego ale nawet połowy nie ogarnęłam. Jutro dokończęDziś jeszcze muszę zacząć podwórko ogarniać, tak co dziennie po troszku ponieważ w sobotę robimy grilla urodzinowego synkowi. Mąż obiecał że po pracy pomoże mi.
sandrula lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:nie tylko Ty
dziś miałam wysprzątać duży pokój, w którym trzymamy wszystkie ubrania posezonowe i inne duperele, wzięłam się za niego ale nawet połowy nie ogarnęłam. Jutro dokończęDziś jeszcze muszę zacząć podwórko ogarniać, tak co dziennie po troszku ponieważ w sobotę robimy grilla urodzinowego synkowi. Mąż obiecał że po pracy pomoże mi.
Ja musze jakies pranie wstawić :p wypadałoby w komodzie poukładać bo ciuchy juz mi się nie mieszczączekam na wenę
-
Czikosz wrote:Lepiej rodzić na wiosnę, lato, jesień, czy zimę?
Jakbyście mogły wybierać, to kiedy?
Podzielcie się wrażeniami.
Napewno nie sierpien/wrzesien. Umieralam gdy bylam w najwyzsxej ciąży latem...
Nikola ja dzis pierwszy raz mierzylam - 36,8
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
szuflada wrote:tak z innej beczki: macie może jakieś pomysły na obiad laseczki?
Krem z kalafiora na golonce z indyka (wblendowanej do srodka), z mlodym ziemniakiem, marchewką, selerem, z dodatkiem tymianki, galki muszkatolowej, bialego pieprzu z grzanka z bagietki i wtartym czosnkiem
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Krem z kalafiora na golonce z indyka (wblendowanej do srodka), z mlodym ziemniakiem, marchewką, selerem, z dodatkiem tymianki, galki muszkatolowej, bialego pieprzu z grzanka z bagietki i wtartym czosnkiem
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Krem z kalafiora na golonce z indyka (wblendowanej do srodka), z mlodym ziemniakiem, marchewką, selerem, z dodatkiem tymianki, galki muszkatolowej, bialego pieprzu z grzanka z bagietki i wtartym czosnkiem
kozamonia, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Laski.. Na urodzenie dziecka każda pora dobra.. Tosiu jest z czerwca i całe lato na dworze spędził.. Teraz w sumie jak się serduszkowałam to jak pykło to dopiero drapałam się po głowie kiedy termin.. Jak wyszło że 22 grudnia mówię święta na porodowej. Ale przesunął mi się termin na 19 ale jakby los był dla mnie łaskawy to nie obrażę się jak urodzi się w 37 tc..
Za mną chodzą bezy Gaduy.. Ale bida w kraju.. W łóżku nie zrobię.. A jak wstanę i zrobię to jeszcze zjeby dostanę że wstałam..Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nikola2877 wrote:Ja robię wlasnie pomidorowo- czosnkową
Nikola przepis plis.. Czosnek ubóstwiam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 15:35
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Juz to pisalam na fioletowej str ale musze wyladowac gniew..Ale sie zdenerwowałam.. Dzwonie do przychodni zapytać o wyniki z bety a tam jakas stara franca sie odzywa zdziwiona ze ja wyniki dzisiaj chce .. Tym bardziej ze jak placilam w rejestracji dzis za badania to Pani mi mowila żeby dzwonić dzis po poludniu bo mogą być.. W pt tak bylo.. No i kazała mi jutro rano po wyniki przyjechać..
-
nick nieaktualny