Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:No ja po występach
.. Ale mi serducho urosło.. Moje dziecko dawno nie było tak radosne z naszej obecności.. Tak ryczałam jak mówił wierszyk.. Powiedział najpiękniej ze wszystkich. Z resztą i tak byłabym z niego dumna..
no takie chwile są bezcenne
Cherry_Blossom, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
Ja sie tu wielu rzeczy ale nie uważam się za eksperta bo zeby stac sie.ekspertem to trzeba by skończyć studia ,na ktore sie nie wybieram :p
Od pazdziernika zaczynam szkołę opiekę dziecięca domowa poducze sie na temat pielegnacji dziecka i.jak.bede.miec.jakies ciekawe informacje od razu bede pisaćKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie zaczęło zastanawiać, czy będę mieć duży, czy mały brzuch.
Dziewczyny! Jakie miałyście brzuchy w pierwszej ciąży (napiszcie też, czy byłyście szczupłe, czy przy kości, bo chciałam sobie siebie wyobrazić).Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 13:37
-
Czikosz wrote:A mnie zaczęło zastanawiać, czy będę mieć duży czy mały brzuch.
Dziewczyny! Jakie miałyście brzuchy w pierwszej ciąży (napiszcie też, czy byłyście szczupłe, czy przy kości, bo chciałam sobie siebie wyobrazić).
Dobre pytanie sama jestem ciekawa jak to u mnie będzieCzikosz lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:A mnie zaczęło zastanawiać, czy będę mieć duży czy mały brzuch.
Dziewczyny! Jakie miałyście brzuchy w pierwszej ciąży (napiszcie też, czy byłyście szczupłe, czy przy kości, bo chciałam sobie siebie wyobrazić).
Przed ciążą 50 kg, w dniu porodu 78 kg.brzuch duży, zaraz pod biustem
Czikosz lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
stokrotka666 wrote:dzieki sandrula:) na tym forum mozna liczyc na wsparcie bo sa tu dziewczyny ktore sie staraja o fasolke albo sa juz zafasolkowane a na niektorych forach sa sami "eksperci" ktorzy po dlugim monologu o cyklach itp pisza ze sami nie maja dzieci...takze..
Tutaj możesz czuć sie swobodnie, przekonałam sie o tym na własnej skórzeCherry_Blossom, Czikosz, Kim87 lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:A mnie zaczęło zastanawiać, czy będę mieć duży, czy mały brzuch.
ja miałam megaśny, mam gdzieś foto to Wam wklejęCzikosz lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Tak sobie myślę czasami obserwuje że na początku ciąży kobieta czuje się jak by miała być chora tzn pprzzeziebiona i tak ostatnio się zastanawiałam że to prawda moje koleżanki tak miały ostatnio jedna mówi że się źle czuje i chora chyba będzie ze coś się źle czuje itp. Okazało się że jest w ciazy. Ja pamiętam jak z moją byłam to też zaraz na początku mnie rozlozylo trochę to chyba że względu na zmiany w organizmie.
-
Tusiaaa wrote:Ja kiedyś zapytałam sie lasecz czy uprawiały kiedyś seks podczas okresu to mi nawtykały ze jestem hanibalem,wampirem i wstydu nie mam za grosz
O ty niedobra!!Czikosz lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania