Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTusiaaa wrote:Ja kiedyś zapytałam sie lasecz czy uprawiały kiedyś seks podczas okresu to mi nawtykały ze jestem hanibalem,wampirem i wstydu nie mam za grosz
Srał ich pies! Ja też się kiziam podczas okresu i co z tego. Nic.
No może nie nic, trza się iść umyć. Może tamte się nie myjo, to wiesz.AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Tusiaaa wrote:Ja kiedyś zapytałam sie lasecz czy uprawiały kiedyś seks podczas okresu to mi nawtykały ze jestem hanibalem,wampirem i wstydu nie mam za grosz
Normalne chodz mój za bardzo nie.lubi ale przeciez to.nie jest wstydliwe w koncu bez tego to.byśmy dzieci nie miały -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już tyle razy się zawiodłam. @ przychodził no ale powiem wam że ostatnio tak jakoś lajtowo podchodzę już do tego chyba się przyzwyczaiłam. Ja bynajmniej obserwuje i tak mniej więcej kojarzę no ale każda kobieta inaczej reaguje ale myślę że te rozbicie i uczucie przeziębienia można dodać do oznak ciążowych.
-
czikosz fotek brzucha z poprzedniej ciąży mam sporo, nawet filmiki jak młody kopie
więc jak jesteś ciekawa to proszę wklejam
KlaudyŚ wrote:Dobre pytanie sama jestem ciekawa jak to u mnie będzie
u mnie tak wyglądało w 37tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e298cde6cdb.jpg
dużaaaa byłam, dużo osób pytało czy bliźniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 14:01
Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙