Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:czikosz fotek brzucha z poprzedniej ciąży mam sporo, nawet filmiki jak młody kopie
więc jak jesteś ciekawa to proszę wklejam
u mnie tak wyglądało w 37tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e298cde6cdb.jpg
dużaaaa byłam, dużo osób pytało czy bliźniaki
Jaki brzuchol
Ale.i tak.sliczniutki :* -
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:he he a ja dopiero teraz doczytałam, że i Ty się doczytałaś
Ale bardzo dziękuję za cierpliwą odpowiedź -
Tusiaaa wrote:Ja kiedyś zapytałam sie lasecz czy uprawiały kiedyś seks podczas okresu to mi nawtykały ze jestem hanibalem,wampirem i wstydu nie mam za grosz
A mi się to czasem zdarzy -
Cherry_Blossom wrote:Ja w sumie boję się patrzeć na objawy. Najlepiej zaczekać na test lub badanie krwi
to tak jak i ja
choc cyce daja mi we znaki
P.S Nowy termometr juz przyszedl
Z ciekawosci sprawdzilam temp na starym i mialam 36,7 a na nowym 36,63 -
gibonek wrote:Ja już tyle razy się zawiodłam. @ przychodził no ale powiem wam że ostatnio tak jakoś lajtowo podchodzę już do tego chyba się przyzwyczaiłam. Ja bynajmniej obserwuje i tak mniej więcej kojarzę no ale każda kobieta inaczej reaguje ale myślę że te rozbicie i uczucie przeziębienia można dodać do oznak ciążowych.
@ już mnie nie zaskakuje... zaskoczy mnie pozytywny test...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:mam dokładnie to samo...
@ już mnie nie zaskakuje... zaskoczy mnie pozytywny test...bo z góry wiem jaki będzie wynik ale oczywiście ostatnio nie omieszkalam zmarnować kolejny hehe
Pytalas czy taka zajęta byłem, no widzisz na okrągło biegiem, kładąc się do łóżka marzyłam tylko żeby zasnąćw sobotę gotowałam do 3:30 hehe;) trzeba się było przygotować na wizytę teściowej
wrrrrr swoją drogą hehe
-
Tuliska wrote:Gibonek ja biorę ovarin a z tego co wiem działanie to samo
Polecają przy pco:) tak? Dobrze gadam?
A ovarin to nie to samo co prenyglu to masz w tab. Czy w zastrzyku?
Inofolic biorę bo gin mi kazał mówił że ma kobiety co zaszły po tym no wiadomo nie odrazu ale zaszły ja biorę 2 miesiąc i widzę różnice. Brałam wiesiołek ale przesunął mi owu więc odstawilam. No i Wit b6 i magnez.