Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki dziewczyny
gibonek wrote:Ja też mieszkam na wsi i nie wyobrażam sobie mieszkać w mieście.cisza spokój azyl mieszkałam w bloku a ogólnie wychowałem się na wsi rodzice też na wsi mieszkają. No ale teraz mieszkam z teściowa wrrr
ja od urodzenia do 24 roku życia mieszkałam na wsi. Po ślubie wprowadziłam się do teściowej do miasta. I tu mieszkam prawie 11 rok. Jak dobrze pójdzie to w tym roku zaczniemy budowę domu na wsi, obok mojego rodzinnego
Zjadłam frytki i gofra z bitą śmietaną, dowaliłam żołądek idę po leżakować.
Tuliska lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Cherry_Blossom wrote:Co jecie dobrego?
Kupiłam 2 lizaki gumowe z tatuażem plus lizaka do maczania w proszku plus garść cukierków musujących plus trochę truskawek plus żelki.. Ale chodzi za mną oranzada w proszku ale taka z czasów PRL co to w białym opakowaniu z szklanką i owocami.. Była taka pomarańczowa i cytrynowa..Cherry_Blossom, Gaduaaa, Pączek lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Cherry_Blossom wrote:Gadua jem te magnumy biała czekolada truskawka w środku i na opakowaniu pisze, że gluten free
za 39 dni do Polski ! będę je jadła na umór hahaWaldhauzerM, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
WaldhauzerM wrote:Kupiłam 2 lizaki gumowe z tatuażem plus lizaka do maczania w proszku plus garść cukierków musujących plus trochę truskawek plus żelki.. Ale chodzi za mną oranzada w proszku ale taka z czasów PRL co to w białym opakowaniu z szklanką i owocami.. Była taka pomarańczowa i cytrynowa..
O fuuuu...
Za mną wafle ryżowe chodzą... i hamburger z maka
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Tuliska wrote:Ponad 50 zeta na miesiąc
czy cudo??? Nie wiem, powiem Ci jak grosiu sobie we mnie zamieszka:) albo conajmniej Panna owulacja raczy wystąpić prawidłowo
Tego Ci życzę Tuliska:)Tuliska lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane