Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Gadułka ja to zemdleje na widok pozytywnego testu:) negatywy juz zadnego wrazenia na mnie robią
bo z góry wiem jaki będzie wynik ale oczywiście ostatnio nie omieszkalam zmarnować kolejny hehe
Pytalas czy taka zajęta byłem, no widzisz na okrągło biegiem, kładąc się do łóżka marzyłam tylko żeby zasnąćw sobotę gotowałam do 3:30 hehe;) trzeba się było przygotować na wizytę teściowej
wrrrrr swoją drogą hehe
myślałam że coś konkretnego hehe
ja też ciągle biegiem, chociaż ostatnie kilka dni mam wolne i mam więcej czasuTuliska lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
gibonek wrote:Ja też mieszkam na wsi i nie wyobrażam sobie mieszkać w mieście.cisza spokój azyl mieszkałam w bloku a ogólnie wychowałem się na wsi rodzice też na wsi mieszkają. No ale teraz mieszkam z teściowa wrrr
ja bym chyba oszalała z moją teściową...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:a no tak, czasami są takie dni...
myślałam że coś konkretnego hehe
ja też ciągle biegiem, chociaż ostatnie kilka dni mam wolne i mam więcej czasuja cale zycie spozniona jestem... potem to już wogole przestane się szykować bo i tak nie zdążę nigdzie hihi:*
-
gibonek wrote:Ja też mieszkam na wsi i nie wyobrażam sobie mieszkać w mieście.cisza spokój azyl mieszkałam w bloku a ogólnie wychowałem się na wsi rodzice też na wsi mieszkają. No ale teraz mieszkam z teściowa wrrr
Gibonek nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami. Jest dobrze gdy się widzimy tylko od czasu do czasu, ale gdy już jest zbyt często, oj to robi się mniej przyjemnie -
Tusiaaa wrote:Laski ja to spadam...dziś do 15...ide sie położyć bo padam na pysk
Bye bye!!! -
Tuliska wrote:No konkretnie to nic konkretnego hehe;) odpoczywaj póki możesz;) podziwiam przy dwóch żywych srebrach;) ja to nie wiem jak ja wszystkie obowiązki z dzieckiem pogodzę
ja cale zycie spozniona jestem... potem to już wogole przestane się szykować bo i tak nie zdążę nigdzie hihi:*
mamy w miarę zorganizowany dzień.. o tej samej godzinie zawsze kąpiel.. o tej samej godzinie idą spać.. wszystko do ogarnięcia... ale jak pojawi się trzeci małolat to nie będzie już tak kolorowo, bo początki sa trudneTuliska lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Tuliska wrote:Yhy ktoras z nas z życiem by nie uszła
ja kocham moją teściową... na swój sposób hyyyhyyyhyyy
FabianCyprian
Tymuś
-
Tuliska wrote:Nie, nie:) ovarin to suplement diety, tak samo jak inofolik. Zawiera to samo plus inne witaminki
nie ma nic wspólnego z pregnylem.
Ja wiesiołka biorę i nic mi nie zmienił, chociaż moje cykle to i tak cuda na kiju
Jeszcze go nie próbowałam, a cenowo ile to cudo