Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka666 wrote:sorki dziewczyny, jestem dzisiaj troche marudna bo juz wiem ze @ przyjdzie. w piatek robimy badanie nasienia i musimy sie powstrzymac od tulenia.. a wiecie jacy sa faceci jak nie moga sie przytulac;)
To u nas jest na odwrót, ja marudze i słyszę - oooo, ktoś nerwowy, trzeba uleczyć
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczerze ja nie czytałam nic ale znajdę chwilkę to poczytam mam nadzieje ze nie zanudze was i będę pocieszać i wkoncu będziemy się cieszyć z || kresek.
Ja już mam 1 dziecko (dziewczynke) 6lat.
Staramy się teraz już czas ale tak to nie wiem od kiedy bo ja nie brałam nigdy anty ani nie zabezpieczając się nie wiem może nie trafiam w te dni lub za bardzo chcemy bo mała rośnie a tu brak rodzeństwa. Mój mąż w delegację jeździ więc na też czasami ciężko utrafic.
Co o testach chyba już wszystko robiłam sprawdzałam owu miałam stymulacje no ale stwierdziłam że dosyć już tego wkurzaniaa się że brak ciazy i wg. Biorę inofolic gin mi zalecił Wit b6 magnez tak dla siebie ale niby też pomaga. W sierpniu mam iść na badania ale tsh mam 1.1 więc myślę że tu głównie psychika. Chciałam się dowiedzieć coś na temat acard bo niby ułatwia zagnieżdżenie... Ale może kiedyś ktoś będzie tu taki co brał. Pójdę do lekarza to się zapytam ale to w sierpniu.
Szybko pisałam bo muszę mała odebrać że szkoły. -
Czikosz wrote:A jak można być w tym temacie niemiłym? W sensie co? Wyśmiewają się na wzajem za co, o co można być niemiłym na takim forum?
No wiesz,pytają o Twoją sytuację, oceniają, śmieją się, że masz taki a taki problem... no różnie...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
stokrotka666 wrote:eh juz wiem ze bedzie pechowa..mam lekkie bole w brzuchu i troche boli mnie kregoslup.. sluzu tez mam troche malo i jest troche przezroczysty...
Stokrotko, mnie wczoraj dopadł wk... przedokresowy. Też liczę się z tym, że będzie mogła być @. Staram się jednak nie dołować. -
nick nieaktualny