Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka666 wrote:czuję sie tu jakbym sama do siebie pisala
Cherry_Blossom, Kim87 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Tusiaaa wrote:To czasem jak Ja
Chociaż to forum to i tak jest tolerancyjne
A czemu nie seksujesz dziś ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 12:46
Tusiaaa lubi tę wiadomość
Tusiaaa wrote:To czasem jak Ja
Chociaż to forum to i tak jest tolerancyjne
A czemu nie seksujesz dziś ?
Też bywałam na innych i uważam, że tu jest super, bez oceniania, bluzg, smiania sie i innychfajną ekipę też tu tworzymy, choć sama jestem nowa
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Witam.
Sandrula.. Nie skomentuje tej babsztylki.. Chociaż ja usłyszałam te same słowa od swojego giną.. Świat mi się wtedy zawalił ale uświadomiłam sobie że miał rację więc nie mam do niego pretensji.. Ja usłyszałam takie słowa bo miałam betę 20.03 co jest równoznaczne z ciążą biochemiczna.. I tak było. Ale beta ponad 800 jest jak najbardziej ok.
No ja po występach.. Ale mi serducho urosło.. Moje dziecko dawno nie było tak radosne z naszej obecności.. Tak ryczałam jak mówił wierszyk.. Powiedział najpiękniej ze wszystkich. Z resztą i tak byłabym z niego dumna..
Wszystko okaże sie jutro..
A co do Tosia to gratuluje wspaniałego i uzdolnionego syna!!WaldhauzerM lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Cherry_Blossom wrote:Też bywałam na innych i uważam, że tu jest super, bez oceniania, bluzg, smiania sie i innych
fajną ekipę też tu tworzymy, choć sama jestem nowa
sorki dziewczyny, jestem dzisiaj troche marudna bo juz wiem ze @ przyjdzie. w piatek robimy badanie nasienia i musimy sie powstrzymac od tulenia.. a wiecie jacy sa faceci jak nie moga sie przytulac;)
Czikosz, KlaudyŚ, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:sorki dziewczyny, jestem dzisiaj troche marudna bo juz wiem ze @ przyjdzie. w piatek robimy badanie nasienia i musimy sie powstrzymac od tulenia.. a wiecie jacy sa faceci jak nie moga sie przytulac;)
jak dostaje za dużo to mu czasem odbija
No niestety nie da się odpisać wszystkim na wszystko..
kazda ma tez w międzyczasie swoje obowiązki ale i tak staramy sie jak najbardziej na wzajem sluchac i wspierać
ja np. Czasem jak nie mam czasu przejrzę tylko co tu piszecie żeby być na bieżąco a udzielam się wtedy jak mam dluzsza wolna chwile:) a niekiedy zdarza siebze nawet jakiś post umknie i juz dupa blada, nie jesteś w temacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 12:53
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualnystokrotka666 wrote:sorki dziewczyny, jestem dzisiaj troche marudna bo juz wiem ze @ przyjdzie. w piatek robimy badanie nasienia i musimy sie powstrzymac od tulenia.. a wiecie jacy sa faceci jak nie moga sie przytulac;)
Przerabiałam to w zeszłym roku -
nick nieaktualnystokrotka666 wrote:sorki dziewczyny, jestem dzisiaj troche marudna bo juz wiem ze @ przyjdzie. w piatek robimy badanie nasienia i musimy sie powstrzymac od tulenia.. a wiecie jacy sa faceci jak nie moga sie przytulac;)
To Ty! Pamiętam to! Miałaś mieć celibat!
No to po się zabawicie! -
stokrotka666 wrote:sorki dziewczyny, jestem dzisiaj troche marudna bo juz wiem ze @ przyjdzie. w piatek robimy badanie nasienia i musimy sie powstrzymac od tulenia.. a wiecie jacy sa faceci jak nie moga sie przytulac;)
Ojj wiem wczoraj to musialo.byc serduszkowanie bo wszystko go denerwowalo