X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czuję sie tu jakbym sama do siebie pisala

Zołza:) lubi tę wiadomość

0d1yqqmzw64bbzm4.png
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Why?

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka666 wrote:

A w ogóle to dlaczego nie będziesz dzisiaj świętować dnia seksu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka666 wrote:

To czasem jak Ja :D Chociaż to forum to i tak jest tolerancyjne :) A czemu nie seksujesz dziś ?

Zołza:), Cherry_Blossom lubią tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka666 wrote:
    kochana, to, że nie każdy reaguje na każdy dodany tu post, których przecież jest multum nie oznacza jeszcze, że piszesz sama do siebie :)

Cherry_Blossom, Kim87 lubią tę wiadomość

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaaa wrote:
    To czasem jak Ja :D Chociaż to forum to i tak jest tolerancyjne :) A czemu nie seksujesz dziś ?
    a ja Cie czytam! i myśle o Tobie! i nie zawsze mam czas coś skomentować ale uwierz ze trafia to do mnie i jestem ciekawa co u Ciebie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 12:46

Tusiaaa lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaaa wrote:

Też bywałam na innych i uważam, że tu jest super, bez oceniania, bluzg, smiania sie i innych ;) fajną ekipę też tu tworzymy, choć sama jestem nowa

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    a ja Cie czytam! i myśle o Tobie! i nie zawsze mam czas coś skomentować ale uwierz ze trafia to do mnie i jestem ciekawa co u Ciebie :)

OOooo jak mi miło :) :* Aż chce sie żyć...ja dziś do 15 w pracy :D tak więc oby do 15 :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jesteście daleko od siebie to kamerka w ruch i wiesz! <3

Wiem, że plemniki przez światłowód Ci nie przeskoczą, ale to lepsze niż nic w taki dzień. :D

• Kim87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Kim mi chodzi o testowanie:D
    ja jak zwykle nie zorientowana :P

Cherry_Blossom lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • sandrula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Witam.

Sandrula.. Nie skomentuje tej babsztylki.. Chociaż ja usłyszałam te same słowa od swojego giną.. Świat mi się wtedy zawalił ale uświadomiłam sobie że miał rację więc nie mam do niego pretensji.. Ja usłyszałam takie słowa bo miałam betę 20.03 co jest równoznaczne z ciążą biochemiczna.. I tak było. Ale beta ponad 800 jest jak najbardziej ok.

No ja po występach <3.. Ale mi serducho urosło.. Moje dziecko dawno nie było tak radosne z naszej obecności.. Tak ryczałam jak mówił wierszyk.. Powiedział najpiękniej ze wszystkich. Z resztą i tak byłabym z niego dumna..

Wszystko okaże sie jutro..:)
    A co do Tosia to gratuluje wspaniałego i uzdolnionego syna!! :)

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • szuflada Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Też bywałam na innych i uważam, że tu jest super, bez oceniania, bluzg, smiania sie i innych ;) fajną ekipę też tu tworzymy, choć sama jestem nowa
    to ja chyba miałam nieludzkie szczęście że od razu trafiłam tu. naprawdę na niektórych forach laski sa dla siebie az tak niemiłe??

• stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki dziewczyny, jestem dzisiaj troche marudna bo juz wiem ze @ przyjdzie. w piatek robimy badanie nasienia i musimy sie powstrzymac od tulenia.. a wiecie jacy sa faceci jak nie moga sie przytulac;)

Czikosz, KlaudyŚ, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

0d1yqqmzw64bbzm4.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka666 wrote:
    sorki dziewczyny, jestem dzisiaj troche marudna bo juz wiem ze @ przyjdzie. w piatek robimy badanie nasienia i musimy sie powstrzymac od tulenia.. a wiecie jacy sa faceci jak nie moga sie przytulac;)
    mój jest własnie zaskakująco miły i kochany jak nie może! :D jak dostaje za dużo to mu czasem odbija :P

• sandrula Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety nie da się odpisać wszystkim na wszystko.. :) kazda ma tez w międzyczasie swoje obowiązki ale i tak staramy sie jak najbardziej na wzajem sluchac i wspierać :) <3 ja np. Czasem jak nie mam czasu przejrzę tylko co tu piszecie żeby być na bieżąco a udzielam się wtedy jak mam dluzsza wolna chwile:) a niekiedy zdarza siebze nawet jakiś post umknie i juz dupa blada, nie jesteś w temacie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 12:53

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka666 wrote:

Przerabiałam to w zeszłym roku :)

• stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jakis wyjatkowy ewenement ci sie trafil kochana;)

0d1yqqmzw64bbzm4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka666 wrote:

To Ty! Pamiętam to! Miałaś mieć celibat!

No to po się zabawicie!

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka666 wrote:

Ojj wiem wczoraj to musialo.byc serduszkowanie bo wszystko go denerwowalo

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    to ja chyba miałam nieludzkie szczęście że od razu trafiłam tu. naprawdę na niektórych forach laski sa dla siebie az tak niemiłe??

Serio!

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
‹‹ 2081 2082 2083 2084 2085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ