Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Evelin nie wiem na czym się zatrzymałaś, ale z takich ważniejszych informacji, to Klaudyś odebrała wczoraj piękną betę, Sandrula bidula została przestraszona przez wredną babę pielęgniarkę, oczywiście niesłusznie, Waldi pękała z dumy, gdy oglądała swojego Synka, dobrze zapowiadającego się aktora na scenie w przedszkolu, Gaduaaa nasikała na pozytywny test ovu, dlatego zabierała się za nokaut chłopa wieczorem, a Zołza biegała po mieście z wibratorem
A poza tym żale nad teściowymi, rozprawa o słodyczach i glutenie, i oczywiście śluuuuzzz
Jeżeli o czymś zapomniałam, to przepraszam
No to ominol mnie pozytywny owulacyjny i wibrator
Dzieki za info haha -
AniaŁ123 wrote:Ja chyba bym tak wolała, bo Ci mija czas nawet nie wiesz kiedy. Miałam tak na przełomie roku, oczywiście narzekałam, bo byłam wytyrana, ale dzień tak szybko mijał, że nie nadążałam za zegarem. Teraz wróciła dziewczyna z macierzyńskiego i moje obowiązki podzielili między nas dwie.
-
Zołza:) wrote:Dostałam zielone światło od ginki co do starań więc czekam na okres i wracam do gry
Poza tym stara bida z nędza :p
A no i od pon planuje zacząć / wrócić do bieganiaZołza:) lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:Bry bry
Ja jeszcze pisałam w trakcie dnia, że nasza Evelin mogłaby już zatestowac
3 dni jeszcze, mysle ze warto poczekac, tym bardziej ze brzuch zaczol bolec no I tempka juz nie az tak wysoka...
Ale pamietaja o mnie
I'm happy -
Zołza:) wrote:Dostałam zielone światło od ginki co do starań więc czekam na okres i wracam do gry
A no i od pon planuje zacząć / wrócić do biegania
Zołza do biegu... gotowi... START
P.S. Akurat pasuje do obu w/w konkurencjiZołza:) lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:A mi 3 dni wychodzilo plusowo
Wiec gubie sie w tym
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa wrote:Dzień dobry bardzooo
dzień święty poświęcony hyhy ale to chyba jeszcze nie była owu bo temp do góry specjalnie nie poszła
rano znowu znalazłam w sluzie niteczki krwi hmm
SEXSUJ!!!!!
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A no i od pon planuje zacząć / wrócić do bieganiaZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:cudownie zołza
Także bedziem działać
Trzeba słuchać lekarza
-
Sandrula czy ty kobieto możesz ogarnąć swój humorek ? Przecież jesteś w ciąży! Przestań doszukiwać się jakiś anomali , wyliczać itd. Gin ci wszystko powie.
wrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 08:00