Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Paczuszek jakoś do biegania nie potrafię sie zmotywować
Moj mnie prosił parenascie razy zebym poszła z nim na siłownie a wie ze ćwiczenia grupowe mnie wqrzaja....oj jak ja tego nie lubie....tarzajace sie baby po podłodze...a prowadzący nawet nie podejdzie i nie poprawi pozycji a kurna głupie brzuszki zle robione moga zrobic krzywdę
No ale nic...namawiał namawiał i namówił....poszłam na siłownie...no ale przeciez ja nie bede dźwigać sztangi
Wiec powiedział zebym sobie pobiegala/potruchtala bo to tez mi dobrze zrobi i tak sie zaczęło
Ja sie cieszyłam ze razem czas spędzamy....mierzyłam swoje czasy i odległości....to mnie motywowało ze moge zobaczyc postęp na aplikacji i tak mi zostało....biegamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 23:03
nikola2877, Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Miałam ten sam problem....podchodziłam do tego tak ze jak by Pan Bóg chciał zebym biegała to by mnie gazela zrobił
Moj mnie prosił parenascie razy zebym poszła z nim na siłownie a wie ze ćwiczenia grupowe mnie wqrzaja....oj jak ja tego nie lubie....tarzajace sie baby po podłodze...a prowadzący nawet nie podejdzie i nie poprawi pozycji a kurna głupie brzuszki zle robione moga zrobic krzywdę
No ale nic...namawiał namawiał i namówił....poszłam na siłownie...no ale przeciez ja nie bede dźwigać sztangi
Wiec powiedział zebym sobie pobiegala/potruchtala bo to tez mi dobrze zrobi i tak sie zaczęło
Ja sie cieszyłam ze razem czas spędzamy....mierzyłam swoje czasy i odległości....to mnie motywowało ze moge zobaczyc postęp na aplikacji i tak mi zostało....biegam
a ja sie tu motywuje zeby dupsko ruszyc i pobiegac ale motywacja konczy sie z momentem otworzenia oczu z rana -
nikola2877 wrote:a ja sie tu motywuje zeby dupsko ruszyc i pobiegac ale motywacja konczy sie z momentem otworzenia oczu z rana
Rano wstaje jak na ścięcie ale w ciagu dnia sama sie nakręcam ze trzeba pobiegać poruszać sie i jak wychodzę z pracy to mysle tylko o tym zeby isc do parkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 23:10
-
KlaudyŚ wrote:
1.rozowyflaming---> testuje: 4.06
2. Klaudyś---> testuje: 6.06/8.06 termin @ --> 8.06
3.Cherry_Blossom---> testuje: 12.06 termin @-->15.06
4.Evelin---> testuje: 12.06 termin @-->10.06
5.LILITH.P---> testuje: 13.06
6.nikola2877---> testuje: 16.06/17.06
7.Judi22---> testuje: 23.06
8.Kasia1987---> testuje: 26.06
9.Gaduaaa---> testuje: 29.06
10.AniaŁ123---> testuje: 30.06
Troche mam czasa wiec se czytam
Chyba nie dlugo ja testuje, wg listy.
Ale zaczyna bolec mnie podbrzusze na @ -
Kim87 wrote:kochana mówi się żę owulka występuje w 12(6)-36 h po piku na teście lh. Ale mówi się też że owulka to pierwszy dzień innego śluzu niż płodny
takie coś wiem. Wiec jak jest pik na teście to jajo uwolni sie od kilku godzin po do kilkudziesięciu. Śluz natomiast jak sie jajo uwolni zmienia się. Któraś z dziewczyn mi tak mówiła i gdzieś czytałam tez na ten temat.
Zatem moża przyjąć że dzień innego sluzu to dzień owulacji. Zdarzają się cykle gdzie dochodzi do jakiś dziwny rzeczy i np możesz mieć bardzo mało śluzu płodnego bądź wcale. Tak też czasem jest
A mi 3 dni wychodzilo plusowo
Wiec gubie sie w tym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny