Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Aniał czujesz jakąś różnice na tej diecie bg ?
Ja nie czuję efektów żołądkowo - jelitowych, bo nigdy nie miałam takich problemów. Za to w pierwszych dwóch tygodniach stosowania schudłam chyba 3 kg, ale później znowu przybrałam połowę z tego, bo odkryłam, że można jeść wszystko
Ale czuję coś innego, co jest bardzo dziwne, nie wiem czy to przez to, ale jeśli nie, to tym bardziej dziwneTak jakby ta dieta wpłynęła na moją psychikę, tzn mniej się denerwuję, przejmuję, nie nakręcam się z błahego powodu, wiele rzeczy przestało mi przeszkadzać, rano wstaję wypoczęta i w dobrym humorze, nawet mąż to zauważył, bo jestem dla niego bardziej wyrozumiała i cierpliwa, a na dodatek włosy przestały mi wypadać
Normalnie dziw nad dziwy
Przed stosowaniem diety miałam też problemy z takim jakby podświadomym denerwowaniem się, tzn potrafiłam siedzieć, nic nie robić i nagle się opamiętać, że czymś się denerwuję, mieć takie uczucie lęku nie wiadomo przed czym. Przez to bardzo spinałam mięśnie, zaciskałam zęby, budziłam się bólem głowy, a teraz jakby to ustało.
Jak tak się głębiej zastanowię, to też dość często miewałam takie uczucie mdłości w żołądku, takie bardzo krótkotrwałe, a ostatnio nic takiego mi się nie dzieje.
Wolałabym, żeby te wszystko było związane z czymś innym, bo łatwiej jeść wszystko, np. pyszne drożdżówki z makiem lub popijać piwko, ale jednak jakimś dziwnym trafem wystąpiło podczas stosowania tej diety.
Mam nadzieję, że to co napisałam, to nie są jakieś straszne herezje, ale ja już sama nie wiem co się dziejeNigdzie nie czytałam o podobnych objawach lub efektach odstawienia glutenu
-
stokrotka666 wrote:Miała któraś tak ze po owulacji bolały ja piersi a później przestały przed @?
Mnie chyba przestają w dzień @ lub dzień przed. -
stokrotka666 wrote:Czy to nie jest przez wuroki progestron?
Ja mam niski progesteron i też mnie bolą jak diabli -
KlaudyŚ wrote:Mam
Beta 109,4 tydzien
A progesteron 25,44
Klaudyś super!!! Gratulacje!!! Oby tak dalej -
AniaŁ123 wrote:Ja nie czuję efektów żołądkowo - jelitowych, bo nigdy nie miałam takich problemów. Za to w pierwszych dwóch tygodniach stosowania schudłam chyba 3 kg, ale później znowu przybrałam połowę z tego, bo odkryłam, że można jeść wszystko
Ale czuję coś innego, co jest bardzo dziwne, nie wiem czy to przez to, ale jeśli nie, to tym bardziej dziwneTak jakby ta dieta wpłynęła na moją psychikę, tzn mniej się denerwuję, przejmuję, nie nakręcam się z błahego powodu, wiele rzeczy przestało mi przeszkadzać, rano wstaję wypoczęta i w dobrym humorze, nawet mąż to zauważył, bo jestem dla niego bardziej wyrozumiała i cierpliwa, a na dodatek włosy przestały mi wypadać
Normalnie dziw nad dziwy
Przed stosowaniem diety miałam też problemy z takim jakby podświadomym denerwowaniem się, tzn potrafiłam siedzieć, nic nie robić i nagle się opamiętać, że czymś się denerwuję, mieć takie uczucie lęku nie wiadomo przed czym. Przez to bardzo spinałam mięśnie, zaciskałam zęby, budziłam się bólem głowy, a teraz jakby to ustało.
Jak tak się głębiej zastanowię, to też dość często miewałam takie uczucie mdłości w żołądku, takie bardzo krótkotrwałe, a ostatnio nic takiego mi się nie dzieje.
Wolałabym, żeby te wszystko było związane z czymś innym, bo łatwiej jeść wszystko, np. pyszne drożdżówki z makiem lub popijać piwko, ale jednak jakimś dziwnym trafem wystąpiło podczas stosowania tej diety.
Mam nadzieję, że to co napisałam, to nie są jakieś straszne herezje, ale ja już sama nie wiem co się dziejeNigdzie nie czytałam o podobnych objawach lub efektach odstawienia glutenu
zoladkowych problemów też nie mam generalnie.. No ale zobaczymy jak to będzie u mnie..
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej Dziewczyny!
Jestem nieaktywna, pochłonęła mnie przeprowadzka. Na chwilę wskakujeco by nie nadrabiać tyyyyle.
Ale wyczytałam jedno - KlaudyŚ!!! GratulujeJak pięknie!
Ogólnie powiem Wam tak, cuda dziwny na moim wykresie. Ogólnie jestem wg ovufriend 8dpo hahaha. Dobry żartStarań większych w tym cyklu nie było, także efektu i testowania też nie będzie...
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)