Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Owu ready? https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86548d520378.jpg
Gaduaaa , grzech nie skorzystać przy dzisiejszym święcie -
Przybyłam na chwile, podczytywałam Was caly dzień
poplewilam troszkę w ogródku w ramach odstresowania sie..
Przeliczylam wszystkie możliwości mojego cyklu, kiedy mogla by wypadać owu, jak to się ma do tych norm.. I wiem, ze nic nie wiem.
Dlatego zdaje sie na reakcje mojego gina jutro.
Humor dalej do dupy..ehh..
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Gaduaaa wrote:hyhy i jak to znosisz?
ja bym chyba oszalała z moją teściową...
Szczerze wszyscy mi się dziwią, ale też wiedzą że sobie nie pozwolę... Mój ciągle w wyjazdach a moja teściowa do najlepszych nie należy czasami to mam jej serdecznie dosyć ale mój mąż też więc tyle jest plus że nie taki cycus mamusi. Jestem bardzo cierpliwa osoba i też może ja jednym uchem słucham drugim wypuszczać. Ma ona genialne pomysły np. Zrobienie sobie ogródka przed moim oknem i tarasem hyyy no ale chyba sobie jaja robi... Dużo by pisać ale szkoda słów już z moim jestem 10 lat a tu mieszkam jakieś 6. Jest naprawdę specyficzna teściowa chyba że są jakieś jeszcze takie tesciowe ręce czasami opadają. Jeden + jest taki mamy osobne wyjście z domu ale też drzwi w domu do korytarza i też możemy wchodzić tam do nich i oni do mnie.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ponad 50 zeta na miesiąc
czy cudo??? Nie wiem, powiem Ci jak grosiu sobie we mnie zamieszka:) albo conajmniej Panna owulacja raczy wystąpić prawidłowo
Wiesz co bo ja ten inofolic w aptece ok 57zl 20sasz ale zamawiam z apteki melissa i tam place 28zl ok więc duża różnica a 60sasz ok 90zl
-
Hello, to znowu ja:) trawa podlana, seriale zaliczone, trening "antyboczkowy" też
Sandrulka kochana, może ja się ń e do końca znam ale czytałam właśnie co nieco na ten temat i ta babka z labo to stuknieta jest i tyle. Nasze babeczki mają święta racjęwszystko jest dobrze :*
Kladys alleeeeeeee suuuuuuuuuupeeeeeeeerrrrrrr
A Gadułka... oj Gadułce to ja nie przeszkadzaaammbędzie, będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało
sandrula, Gaduaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Hello, to znowu ja:) trawa podlana, seriale zaliczone, trening "antyboczkowy" też
Sandrulka kochana, może ja się ń e do końca znam ale czytałam właśnie co nieco na ten temat i ta babka z labo to stuknieta jest i tyle. Nasze babeczki mają święta racjęwszystko jest dobrze :*
Kladys alleeeeeeee suuuuuuuuuupeeeeeeeerrrrrrr
A Gadułka... oj Gadułce to ja nie przeszkadzaaammbędzie, będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało
Tuliska lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania