Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiaaa wrote:Eh no na chwile obecną i tak chyba jest więcej ciężarówek niż staraczek...ale my starające się nie poddajemy i walczymy o swoje groszki
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:Allmita a jak się masz tak ogólnie? Żeby nie było STARACZKA pyta hehe
hehe...dobrze sie czuje...nawet bardzo...
rano lekko mdli,ale do wytrzymania... troche bardziej śpiąca czasem jestem i zmęczona-ale ja generalnie śpioch jestem....lekarza mam w pon to sie dowiem czy wsio ok..Tuliska lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Ogólnie... hm... taka nietypowa baba jestem ze mam wszelkie dolegliwości antykoncepcyjne hehe
Zespół LUF, prolaktynemie czynnosciowa i pco, więc wesolo:) kilka miesięcy za nami i kilka przed nami
Rozumiem, ja mam często( hmm ok. raz do roku zdiagnozowane od 2 lat) torbiele na jajnikach(wcześniej było raczej ok) czyli bywa że moje pęcherzyki nie pękają, ginekolog nie panikuje ale ja tak...
Jeszcze dziewczynki ja pracuje z dziećmi i ostatnio mi dziewczynki recytowały swoje role na dzień rodziców i to takie piękne, też bym już chciała!! -
WaldhauzerM wrote:AniaŁ powiększyłaś grono moich psiapsiół
Cieszę sięWaldhauzerM, Evelin lubią tę wiadomość
-
misia1989 wrote:Rozumiem, ja mam często( hmm ok. raz do roku zdiagnozowane od 2 lat) torbiele na jajnikach(wcześniej było raczej ok) czyli bywa że moje pęcherzyki nie pękają, ginekolog nie panikuje ale ja tak...
Jeszcze dziewczynki ja pracuje z dziećmi i ostatnio mi dziewczynki recytowały swoje role na dzień rodziców i to takie piękne, też bym już chciała!!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kochane Ciężarówki
Nie odchodźcie od nas, bo my, biedne zbłąkane staraczki bardzo chętnie czerpiemy z Waszego doświadczenianikola2877 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:kochana to niormalne że cześć z pęcherzyków nie pęka, W ciagu roku kazda z nas ma średnio 2 cykle bezowulacyjne. Ja też miałam coś takiego i jestem w ciąży. Najwyzej dadzą ci anty tabsy na mc i ci się wciągnie wszytsko
Zdaję sobie z tego sprawę, ale i tak panikuję
Anty to miałam w marcu na torbiela właśnie i nie chciałabym prędko do tego powrócić
A powiedzcie kiedy najlepiej robić testy owulacyjne? Wiem, że pytanie z kosmosu ale zaczynam dopiero swoją przygode z tym wszystkim -
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Zdaję sobie z tego sprawę, ale i tak panikuję
Anty to miałam w marcu na torbiela właśnie i nie chciałabym prędko do tego powrócić
A powiedzcie kiedy najlepiej robić testy owulacyjne? Wiem, że pytanie z kosmosu ale zaczynam dopiero swoją przygode z tym wszystkim
Dzien to na ulotce masz napisane kiedy zacząć odpowiednio do dł cyklów. Pora to ja robiłam koło 21-22 i przed nie piłam 2h. Dziewczyny robiły koło 10 rano jak i 17. Musisz zobaczyć jak ci bedzie pasować. Czasem jest tak że roano lepsze wychodzą czasem po południuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Kochane Ciężarówki
Nie odchodźcie od nas, bo my, biedne zbłąkane staraczki bardzo chętnie czerpiemy z Waszego doświadczenianiech sandrula się odfocha !!!!
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:chodzi ci o dzień czy o pore?
Dzien to na ulotce masz napisane kiedy zacząć odpowiednio do dł cyklów. Pora to ja robiłam koło 21-22 i przed nie piłam 2h. Dziewczyny robiły koło 10 rano jak i 17. Musisz zobaczyć jak ci bedzie pasować. Czasem jest tak że roano lepsze wychodzą czasem po południu
Ok dzięki
Właśnie sandrula bo ja czytam sobie co u ciebie, nie uciekajcie, jesteście nam tu potrzebne)
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Eyyy Zołzontko ale ja też tu jestem
i mnie zupełnie obcą są ciążowe tematy
baaa jakoś tak nawet niewyobrażalne
Wiecie co? Staram się i staram ale tak napawde zupełnie sobie ciazy i życia z niemowlakiem nie wyobrażam hihi:) niepojęte to jest dla mnie... schizofreniczka ze mnie czy co???:D:D
Zołza:), Kasia1987, kozamonia, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Eyyy Zołzontko ale ja też tu jestem
i mnie zupełnie obcą są ciążowe tematy
baaa jakoś tak nawet niewyobrażalne
Wiecie co? Staram się i staram ale tak napawde zupełnie sobie ciazy i życia z niemowlakiem nie wyobrażam hihi:) niepojęte to jest dla mnie... schizofreniczka ze mnie czy co???:D:D
UffBo chciałam pisać ze chyba nie mam już z kim sikac na testy owu itd :p
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny