X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    A co do Eluni to już się wcześniej zastanawiałam co się z nią stało?? Pogniewala się nas czy co?
    wydaje mi się że skupiła się na planowaniu ślubu z doktorkiem :)

Tuliska lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • nikola2877 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Eee tam Sandrula nie marudź :)
    Wy z brzusiami siedzicie na pupach w domach a my baby zapracowane jestesmy i dlatego z krzaczora zaglądamy ;);)

Co nie??? Przyszłe na razie nie doszle ciężarówki?? Czy się mylę?

Tez siedze na dupie :P musialam sie zwolnic z pracy wiec jak naraze miesiac przeszlo na dupie siedze :D

Kim87 lubi tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandrula, kochana nieee, absolutnie nie chciałam Cię atakować! nie zwracałam się bezpośrednio do Ciebie tylko ogólnie :) masz rację, akurat sposoby na choroby to neutralny temat. powiedziałam tak tylko na przyszłość :) wiem że nie miałas zamiaru przytłaczać staraczek kochana :)

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Kim87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia1989 wrote:
    Cześć dziewczynki :)

Ja wczoraj zrobiłam sobie test dla świętego spokoju (przez ten mój 1,5 dniowy okres) ale wyszedł negatywny buu...cos pobolewa mnie w lewym boczku. Ciekawe czemu...

Ide w pon do gin sprawdzić o co chodzi z tym moim okresem.
    Sprawdź sprawdź bo rzeczywiście to dziwne. Trzymam kciuki:)

3jgxflw1867zd36k.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, może umówmy się tak: jeśli któraś staraczka chce wiedzieć co u nas "ciążowego" słychać, niech zagląda na nasz wątek na belly. może sie udzielać nawet jak chce, nam to nie przeszkadza, prawda ciężarówki? w ten sposób my Wam tu nie będziemy narzucac ciążowych tematów :)

Kim87, Allmita, Zołza:), WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra odfochuj się !!!!

Jasne szuflada :)

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Sprawdź sprawdź bo rzeczywiście to dziwne. Trzymam kciuki:)

Kim, spotkałaś się kiedyś z takim dziwactwem? ;)
    Mam nadzieje, że to nic wielkiego i nie będę musiała odkładać starań.
    Zastanawiałam się czy to nie od luteiny ale nigdzie nie nalazłam takich info.

• szuflada Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, ja też ostatnio myślałam o Eluni, nawet chciałam do niej pisać. może nie ma ochoty pisac po ostatnich wydarzeniach. co Wy na to, żeby kazda z nas napisała do niej pare słów, że tesknimy i gdzie ona sie podziewa? :) żeby wiedziała, że ją chcemy tu!

Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia 1,5 dnia to może nie ale praktycznie 2dniowa też mi się zdążyła. Trzeciego tylko bardzo małe plamienia. Chociaż ja z zasady mam krótkie małpy...

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rzadko tu pisze,ale czytam...;) i z tego co pamiętam po ostatnim nieudanym cyklu Elunia miała nie mierzyc temoki, przystopowac ze staraniami i generalnie wyluzowac na pare msc, więc pewnie o to chodzi...

pamietam jak tak pisała

Kim87 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    kurczę, ja też ostatnio myślałam o Eluni, nawet chciałam do niej pisać. może nie ma ochoty pisac po ostatnich wydarzeniach. co Wy na to, żeby kazda z nas napisała do niej pare słów, że tesknimy i gdzie ona sie podziewa? :) żeby wiedziała, że ją chcemy tu!
    Agafffka chętnie ale nie mam jak w "przyjaciolkach" ;) napisz ode mnie tez;)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    ja rzadko tu pisze,ale czytam...;) i z tego co pamiętam po ostatnim nieudanym cyklu Elunia miała nie mierzyc temoki, przystopowac ze staraniami i generalnie wyluzowac na pare msc, więc pewnie o to chodzi...

pamietam jak tak pisała
    Ooooo Almita kurka w myślach mi czytasz.... przed momentem chcialam pisać gdzieś Ty się mam podziała ;);) :*

Allmita lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia1989 wrote:
    Kim, spotkałaś się kiedyś z takim dziwactwem? ;)
    Mam nadzieje, że to nic wielkiego i nie będę musiała odkładać starań.
    Zastanawiałam się czy to nie od luteiny ale nigdzie nie nalazłam takich info.
    Wiesz lekarzem nie jestem, mam kolżanki które mają ekstremalnie skąpe i krótkie miesiączki i maja dzieci. Taka ich natura ale czy u ciebie tak jest trudno mi powiedzieć, Na pewno luiteina mogła coś zamieszać ale tylko aby naprawić jakieś niedociągnięcia. Nie wiem kochana musisz zapytać gina

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Misia 1,5 dnia to może nie ale praktycznie 2dniowa też mi się zdążyła. Trzeciego tylko bardzo małe plamienia. Chociaż ja z zasady mam krótkie małpy...

Ja też mam zazwyczaj krótkie, ale ta to była jakaś hiper-krótka, plamienie wieczorem, drugi dzień jakies tam w miare krwawienie, ale bez sząłu, a 3 dzień tylko plamienie.

Tuliska a co u ciebie? Nie znam jeszcze waszych wszytkich historii, czasem podczyctuje coś więcej ale mam mało czasu niestety obecnie :)

• Allmita Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Ooooo Almita kurka w myślach mi czytasz.... przed momentem chcialam pisać gdzieś Ty się mam podziała ;);) :*

cały czas Was czytam, ale udzielam sie głównie na belly...a u Was podglądam wykresiki itp..;) i jak mam cos ciekawego do napisania to pisze..:)

Tuliska lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia1989 wrote:
    Ja też mam zazwyczaj krótkie, ale ta to była jakaś hiper-krótka, plamienie wieczorem, drugi dzień jakies tam w miare krwawienie, ale bez sząłu, a 3 dzień tylko plamienie.

Tuliska a co u ciebie? Nie znam jeszcze waszych wszytkich historii, czasem podczyctuje coś więcej ale mam mało czasu niestety obecnie :)
    Ogólnie... hm... taka nietypowa baba jestem ze mam wszelkie dolegliwości antykoncepcyjne hehe ;)
    Zespół LUF, prolaktynemie czynnosciowa i pco, więc wesolo:) kilka miesięcy za nami i kilka przed nami :/

8p3ovfxm8uset94e.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio podglądałam Elunie i widziałam, że niestety w ostatnich dniach @ ją odwiedziła :/ ale inne forum nie rzuciło mi się oczy, żeby gdzieś się udzielała, więc myślę, że można do niej napisać i przywołać do nas z powrotem :)

Tuliska, Kim87 lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Wiesz lekarzem nie jestem, mam kolżanki które mają ekstremalnie skąpe i krótkie miesiączki i maja dzieci. Taka ich natura ale czy u ciebie tak jest trudno mi powiedzieć, Na pewno luiteina mogła coś zamieszać ale tylko aby naprawić jakieś niedociągnięcia. Nie wiem kochana musisz zapytać gina

wiem, no zobaczymy w pon, akurat będzie 9 dzień tego cyklu wiec od razu zaproponuje monitoring dla pewności :)

Ale masz słodkie zdjęcie w opisie :) albo jestem ślepa, albo wcześniej go nie wiedziałam? :D

Kim87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh no na chwile obecną i tak chyba jest więcej ciężarówek niż staraczek...ale my starające się nie poddajemy i walczymy o swoje groszki :D :)

Tuliska, Zołza:) lubią tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita a jak się masz tak ogólnie? Żeby nie było STARACZKA pyta hehe ;)

Kim87 lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
‹‹ 2121 2122 2123 2124 2125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ