Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:A co do Eluni to już się wcześniej zastanawiałam co się z nią stało?? Pogniewala się nas czy co?
Tuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:Eee tam Sandrula nie marudź
Wy z brzusiami siedzicie na pupach w domach a my baby zapracowane jestesmy i dlatego z krzaczora zaglądamy
Co nie??? Przyszłe na razie nie doszle ciężarówki?? Czy się mylę?
Tez siedze na dupiemusialam sie zwolnic z pracy wiec jak naraze miesiac przeszlo na dupie siedze
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Sandrula, kochana nieee, absolutnie nie chciałam Cię atakować! nie zwracałam się bezpośrednio do Ciebie tylko ogólnie
masz rację, akurat sposoby na choroby to neutralny temat. powiedziałam tak tylko na przyszłość
wiem że nie miałas zamiaru przytłaczać staraczek kochana
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
misia1989 wrote:Cześć dziewczynki
Ja wczoraj zrobiłam sobie test dla świętego spokoju (przez ten mój 1,5 dniowy okres) ale wyszedł negatywny buu...cos pobolewa mnie w lewym boczku. Ciekawe czemu...
Ide w pon do gin sprawdzić o co chodzi z tym moim okresem.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dziewczyny, może umówmy się tak: jeśli któraś staraczka chce wiedzieć co u nas "ciążowego" słychać, niech zagląda na nasz wątek na belly. może sie udzielać nawet jak chce, nam to nie przeszkadza, prawda ciężarówki? w ten sposób my Wam tu nie będziemy narzucac ciążowych tematów
Kim87, Allmita, Zołza:), WaldhauzerM lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyKim87 wrote:Sprawdź sprawdź bo rzeczywiście to dziwne. Trzymam kciuki:)
Kim, spotkałaś się kiedyś z takim dziwactwem?
Mam nadzieje, że to nic wielkiego i nie będę musiała odkładać starań.
Zastanawiałam się czy to nie od luteiny ale nigdzie nie nalazłam takich info. -
kurczę, ja też ostatnio myślałam o Eluni, nawet chciałam do niej pisać. może nie ma ochoty pisac po ostatnich wydarzeniach. co Wy na to, żeby kazda z nas napisała do niej pare słów, że tesknimy i gdzie ona sie podziewa?
żeby wiedziała, że ją chcemy tu!
Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
ja rzadko tu pisze,ale czytam...
i z tego co pamiętam po ostatnim nieudanym cyklu Elunia miała nie mierzyc temoki, przystopowac ze staraniami i generalnie wyluzowac na pare msc, więc pewnie o to chodzi...
pamietam jak tak pisałaKim87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
szuflada wrote:kurczę, ja też ostatnio myślałam o Eluni, nawet chciałam do niej pisać. może nie ma ochoty pisac po ostatnich wydarzeniach. co Wy na to, żeby kazda z nas napisała do niej pare słów, że tesknimy i gdzie ona sie podziewa?
żeby wiedziała, że ją chcemy tu!
napisz ode mnie tez;)
-
Allmita wrote:ja rzadko tu pisze,ale czytam...
i z tego co pamiętam po ostatnim nieudanym cyklu Elunia miała nie mierzyc temoki, przystopowac ze staraniami i generalnie wyluzowac na pare msc, więc pewnie o to chodzi...
pamietam jak tak pisała:*
Allmita lubi tę wiadomość
-
misia1989 wrote:Kim, spotkałaś się kiedyś z takim dziwactwem?
Mam nadzieje, że to nic wielkiego i nie będę musiała odkładać starań.
Zastanawiałam się czy to nie od luteiny ale nigdzie nie nalazłam takich info.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Misia 1,5 dnia to może nie ale praktycznie 2dniowa też mi się zdążyła. Trzeciego tylko bardzo małe plamienia. Chociaż ja z zasady mam krótkie małpy...
Ja też mam zazwyczaj krótkie, ale ta to była jakaś hiper-krótka, plamienie wieczorem, drugi dzień jakies tam w miare krwawienie, ale bez sząłu, a 3 dzień tylko plamienie.
Tuliska a co u ciebie? Nie znam jeszcze waszych wszytkich historii, czasem podczyctuje coś więcej ale mam mało czasu niestety obecnie -
Tuliska wrote:Ooooo Almita kurka w myślach mi czytasz.... przed momentem chcialam pisać gdzieś Ty się mam podziała
:*
cały czas Was czytam, ale udzielam sie głównie na belly...a u Was podglądam wykresiki itp..i jak mam cos ciekawego do napisania to pisze..
Tuliska lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
misia1989 wrote:Ja też mam zazwyczaj krótkie, ale ta to była jakaś hiper-krótka, plamienie wieczorem, drugi dzień jakies tam w miare krwawienie, ale bez sząłu, a 3 dzień tylko plamienie.
Tuliska a co u ciebie? Nie znam jeszcze waszych wszytkich historii, czasem podczyctuje coś więcej ale mam mało czasu niestety obecnie
Zespół LUF, prolaktynemie czynnosciowa i pco, więc wesolo:) kilka miesięcy za nami i kilka przed nami -
Ja ostatnio podglądałam Elunie i widziałam, że niestety w ostatnich dniach @ ją odwiedziła
ale inne forum nie rzuciło mi się oczy, żeby gdzieś się udzielała, więc myślę, że można do niej napisać i przywołać do nas z powrotem
Tuliska, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Wiesz lekarzem nie jestem, mam kolżanki które mają ekstremalnie skąpe i krótkie miesiączki i maja dzieci. Taka ich natura ale czy u ciebie tak jest trudno mi powiedzieć, Na pewno luiteina mogła coś zamieszać ale tylko aby naprawić jakieś niedociągnięcia. Nie wiem kochana musisz zapytać gina
wiem, no zobaczymy w pon, akurat będzie 9 dzień tego cyklu wiec od razu zaproponuje monitoring dla pewności
Ale masz słodkie zdjęcie w opisiealbo jestem ślepa, albo wcześniej go nie wiedziałam?
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny