Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No mam wrażenie ze zostałam ,,zaatakowana " tym,ze odzywam sie tu a nie tam. Wiem, ze to forum dla staraczek i bron Boże nie chce staraczek przytloczyc ani jakos wywyższać sie swoja ciąża. Czuje sie jakos zwiazana z tym forum i chciałam napisać dzis tutaj czy to cos złego?

02.02.2017 - Błażejek
3080 g i 54 cm do kochania 
-
sandrula kochana było tu już tak raz że dziewczyny pouciekały bo forum stało się bardziej ciążowe niż staraczkowe. Zdecydowałayśmy że cieżarówki tu zostają aby wspierać staraczki i raz na jakiś czasn napisać coś o swoich bobo ale nie możemy zdominować znów tego forum. Nikt cie nie atakuje. O ciążowych rozterkach pisz na bellysandrula wrote:No mam wrażenie ze zostałam ,,zaatakowana " tym,ze odzywam sie tu a nie tam. Wiem, ze to forum dla staraczek i bron Boże nie chce staraczek przytloczyc ani jakos wywyższać sie swoja ciąża. Czuje sie jakos zwiazana z tym forum i chciałam napisać dzis tutaj czy to cos złego?
ja tam jestem ciągle i niektóre lalki w krzakach siedzą więc ktoś na pewno ci odpowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:10
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:sandrula kochana było tu już tak raz że dziewczyny pouciekały bo forum stało się bardziej ciążowe niż staraczkowe. Zdecydowałayśmy że cieżarówki tu zostają aby wspierać staraczki i raz na jakiś czasn napisać coś o swoich bobo ale nie możemy zdominować znów tego forum. Nikt cie nie atakuje. O ciążowych rozterkach pisz na belly
ja tam jestem ciągle i niektóre lalki w krzakach siedzą więc ktoś na pewno ci odpowie 
Ciężarówki widzę tu codziennie..
Nie ważne, wiec życzę staraczkom jak najwięcej zielonych groszków
i zmywam sie z tego forum co by was nie przytłoczyć.. Oczywiście będę podglądać jak się mają wasze starania bo to juz uzależnienie 
Na razie sie stad wycofuję.
Trzymam za Was kciuki!

02.02.2017 - Błażejek
3080 g i 54 cm do kochania 
-
Sandra to nie o to chodzi , udzielaj się tylko nie przytłaczajmy staraczek. Już uspokój się i piszsandrula wrote:Ciężarówki widzę tu codziennie..
Nie ważne, wiec życzę staraczkom jak najwięcej zielonych groszków
i zmywam sie z tego forum co by was nie przytłoczyć.. Oczywiście będę podglądać jak się mają wasze starania bo to juz uzależnienie 
Na razie sie stad wycofuję.
Trzymam za Was kciuki!
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH
Mają swoją moc