Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No mam wrażenie ze zostałam ,,zaatakowana " tym,ze odzywam sie tu a nie tam. Wiem, ze to forum dla staraczek i bron Boże nie chce staraczek przytloczyc ani jakos wywyższać sie swoja ciąża. Czuje sie jakos zwiazana z tym forum i chciałam napisać dzis tutaj czy to cos złego?
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:No mam wrażenie ze zostałam ,,zaatakowana " tym,ze odzywam sie tu a nie tam. Wiem, ze to forum dla staraczek i bron Boże nie chce staraczek przytloczyc ani jakos wywyższać sie swoja ciąża. Czuje sie jakos zwiazana z tym forum i chciałam napisać dzis tutaj czy to cos złego?
ja tam jestem ciągle i niektóre lalki w krzakach siedzą więc ktoś na pewno ci odpowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:10
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:sandrula kochana było tu już tak raz że dziewczyny pouciekały bo forum stało się bardziej ciążowe niż staraczkowe. Zdecydowałayśmy że cieżarówki tu zostają aby wspierać staraczki i raz na jakiś czasn napisać coś o swoich bobo ale nie możemy zdominować znów tego forum. Nikt cie nie atakuje. O ciążowych rozterkach pisz na belly
ja tam jestem ciągle i niektóre lalki w krzakach siedzą więc ktoś na pewno ci odpowie
Ciężarówki widzę tu codziennie..
Nie ważne, wiec życzę staraczkom jak najwięcej zielonych groszkówi zmywam sie z tego forum co by was nie przytłoczyć.. Oczywiście będę podglądać jak się mają wasze starania bo to juz uzależnienie
Na razie sie stad wycofuję.
Trzymam za Was kciuki!
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Ciężarówki widzę tu codziennie..
Nie ważne, wiec życzę staraczkom jak najwięcej zielonych groszkówi zmywam sie z tego forum co by was nie przytłoczyć.. Oczywiście będę podglądać jak się mają wasze starania bo to juz uzależnienie
Na razie sie stad wycofuję.
Trzymam za Was kciuki!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO