Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Ja naprawdę ale to naprawdę nawet najgorszemu mojemu wrogowi tego nie życzę
A ja wiem ze jak bede w ciazy to takiej sytuacji bede sie bała w cholerę i to mnie przeraża - tego sie najbardziej boje - ze zajdę - bede sie cieszyć jak głupek a pozniej okaże sie ze to nie tak....ze cos jest zle....masakra.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:22
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Nie pocieszę cię... ja to uczucie do porodu az miałam. A teraz też mam... tak to już mamy mają...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Wiecei ciąża może zakończyć się na każdym etapie. Jasne mówi się pierwsze 12 tygodnie są najbardziej niebezpieczne ale później też sie zdarzają komplikacje. Taka nasza rola mam że martwimy się od początku ciązy do końca zycia potem
Dokładnie
Grunt to pozytywne myślenieKim87 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Przykre to
(
Moja przyjaciolka 2miesiace temu zaczelela z mezem starac sie o dzidzie w pierwszym cyklu sie udalo. Okres jej sie spoznial ale tydzien po terminie testy wychodzily jej negatywne. Pozniej cien cienia. Zrobila beta. Wskazywalo na ciaze.
Powtarzala bete nom stop bo przyrost byl maly. Zaczela plamic pojechala do ginekologa i nie widzial nic w macicy poza zmianami w prawym jajniku. Okazalo sie ze zarodek zadomowil sie w jajowodzie...
Ciaza pozamaciczna. Musieli usunac jej jajowod bo ju byl zniszczony przez zarodek, najgorsze jest to ze zarodek byl z czynnoscia sercaa. Bardzo to przezylysmy -
nikola2877 wrote:Przykre to
(
Moja przyjaciolka 2miesiace temu zaczelela z mezem starac sie o dzidzie w pierwszym cyklu sie udalo. Okres jej sie spoznial ale tydzien po terminie testy wychodzily jej negatywne. Pozniej cien cienia. Zrobila beta. Wskazywalo na ciaze.
Powtarzala bete nom stop bo przyrost byl maly. Zaczela plamic pojechala do ginekologa i nie widzial nic w macicy poza zmianami w prawym jajniku. Okazalo sie ze zarodek zadomowil sie w jajowodzie...
Ciaza pozamaciczna. Musieli usunac jej jajowod bo ju byl zniszczony przez zarodek, najgorsze jest to ze zarodek byl z czynnoscia sercaa. Bardzo to przezylysmyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dziewczęta
Ja chyba sobie pójdę pobiegać na ta okoliczność
Musze chyba mózg wyłączyć na troche - za duzo rzeczy na raz sie u mnie ostatnio dzieje
Glowe mam jak balon od dwóch tygodni - nie wiem jak ja mam wszystkie sprawy ogarniać (nieszczesny samochod nadal sprawa nie rozwikłana ,remont,moja przyjaciółka rozstaje sie z facetem ktory jest tez moim przyjacielem i z nimi z moim od 3 lat sie bujamy wszedzie sa jak rodzina, babcie mam mega chora, nie wychodzi mi ze staraniami, w pracy mam w cholerę roboty)
Cieszę sie ze was mam tzn ze tu trafiłam bo jesteście dla mnie fajnym - nie chce zeby to zle zabrzmiało - takim oderwaniem od rzeczywistości - jak bym troche w innym świecie byłachyba takim babskim
biorąc pod uwagę ze ja pracuje z samymi facetami
-
Szatynka napisała
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Mnie również bardzo przykro, tak bardzo się cieszyliśmy. Szlam do Gina z nadzieją zobaczenia groszka z bijącym sercem. A tu pusta macica. W szpitalu kolejne usg wykonane przez innego gina i też powiedziała że pusto w macicy. Pytam ją skąd beta i jej wzrost, powiedziała że jeśli to torbiel lutealna to ona moze dawać wynik dodatni. Pierwsze słysze, z resztą nigy nie czytałam o torbieli. Dostałam lek rozkurczowy bo brzuch mnie boli dolem. Mam nadzieję że jutro będzie cos wiadomo. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Dam Wam jutro znać jak tylko się czegoś dowiem.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Dziewczęta
Musze chyba mózg wyłączyć na troche - za duzo rzeczy na raz sie u mnie ostatnio dzieje
Glowe mam jak balon od dwóch tygodni - nie wiem jak ja mam wszystkie sprawy ogarniać (nieszczesny samochod nadal sprawa nie rozwikłana ,remont,moja przyjaciółka rozstaje sie z facetem ktory jest tez moim przyjacielem i z nimi z moim od 3 lat sie bujamy wszedzie sa jak rodzina, babcie mam mega chora, nie wychodzi mi ze staraniami, w pracy mam w cholerę roboty)
Cieszę sie ze was mam tzn ze tu trafiłam bo jesteście dla mnie fajnym - nie chce zeby to zle zabrzmiało - takim oderwaniem od rzeczywistości - jak bym troche w innym świecie byłachyba takim babskim
Pączuś, zresetuj się. Bieganie dobrze Ci zrobi.
Pączek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Dziewczęta
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Szatynka pyta Evelin
Evelin napisała:
Ojejku, malenka wszystko sie ulozy..
Jestesmy z Toba
Dla pocieszenia moja kolezanka miala podobna sytuacje a teraz jej synek ma 3 latka, jesli chcesz odezwe sie do niej i zapytam co i jak, pamietam jak w pracy bardzo plakala... moze dla porownania poradz sie innego lekarza, sciskam mocno
ale co Ona miała, torbiel czy pozamaciczną? Bardzo mnie ciekawi czy po takim czymś nie będzie problemu zajściem w ciążę i po jakim czasie będzie można się na nowo starać.
Już o to pytałam tu w szpitalu panią ginekolog to usłyszałam od niej, że najpierw muszą mnie zdiagnozować. No nic zapytam ponownie jak już będą pewni.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Szatynka pyta Evelin
Evelin napisała:
Ojejku, malenka wszystko sie ulozy..
Jestesmy z Toba
Dla pocieszenia moja kolezanka miala podobna sytuacje a teraz jej synek ma 3 latka, jesli chcesz odezwe sie do niej i zapytam co i jak, pamietam jak w pracy bardzo plakala... moze dla porownania poradz sie innego lekarza, sciskam mocno
ale co Ona miała, torbiel czy pozamaciczną? Bardzo mnie ciekawi czy po takim czymś nie będzie problemu zajściem w ciążę i po jakim czasie będzie można się na nowo starać.
Już o to pytałam tu w szpitalu panią ginekolog to usłyszałam od niej, że najpierw muszą mnie zdiagnozować. No nic zapytam ponownie jak już będą pewni.
-
Ale smutno się zrobiło na koniec dnia
Dlaczego to jest takie trudne i niesprawiedliwe?
Życie...