Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Ale smutno się zrobiło na koniec dnia
Dlaczego to jest takie trudne i niesprawiedliwe?
Życie...AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny....
Zajrzalam do Was i bardzo mnie to przestraszylo ;( bardzo wspolczuje...;(((
Ps: faza lut. Musi miec min 10 dni zeby moglo sie poprawnie zagniezdzenie odbyc. Jak sie ma mniej to warto lekarzowi powiedziec. Ja mam rozne od 10-14 dni.Kim87 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kim87 wrote:Szatynka pyta Evelin
Evelin napisała:
Ojejku, malenka wszystko sie ulozy..
Jestesmy z Toba
Dla pocieszenia moja kolezanka miala podobna sytuacje a teraz jej synek ma 3 latka, jesli chcesz odezwe sie do niej i zapytam co i jak, pamietam jak w pracy bardzo plakala... moze dla porownania poradz sie innego lekarza, sciskam mocno
ale co Ona miała, torbiel czy pozamaciczną? Bardzo mnie ciekawi czy po takim czymś nie będzie problemu zajściem w ciążę i po jakim czasie będzie można się na nowo starać.
Już o to pytałam tu w szpitalu panią ginekolog to usłyszałam od niej, że najpierw muszą mnie zdiagnozować. No nic zapytam ponownie jak już będą pewni.
Moja kolezanka musiala zrobic badania na droznosc drugiego jajowodu czy oby to sie nie powtorzylo. Lekarz powiedzial ze min 3miesiace musi odpuscic.. -
Kasia1987 wrote:Witam dziewczyny....
Zajrzalam do Was i bardzo mnie to przestraszylo ;( bardzo wspolczuje...;(((
Ps: faza lut. Musi miec min 10 dni zeby moglo sie poprawnie zagniezdzenie odbyc. Jak sie ma mniej to warto lekarzowi powiedziec. Ja mam rozne od 10-14 dni.
Dobrej spokojnej nocy