Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:No pocieszam sie tym, ze za wczesnie zrobilam, czasami kilka dni po spodziewanej dopiero wychodzi.
Ale i tak mi smutno i nie chce mi sie juz jechac do pracy..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Myślę tak jak dziewczyny - dopóki nie ma @ jest nadzieja
Czekaj na spokojnie do jutra i zobaczysz jak się temp zachowa
I głowa do góry !Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Witam piątkowo ja już leżę do góry brzuchem, nie mogłam spać. Kużwa chyb brzuch mi urósł bo nie mogę już na nim spać , niewygodnie jakoś coś tam gniecie bryyy :*
Kofam was kochaneGaduaaa, Pączek, Tuliska, Zołza:), Czikosz lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Witam piątkowo ja już leżę do góry brzuchem, nie mogłam spać. Kużwa chyb brzuch mi urósł bo nie mogę już na nim spać , niewygodnie jakoś coś tam gniecie bryyy :*
Kofam was kochaneKim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej wszystkim!!
Evelin, nie ma @, jest nadzieja :*
Dziewczyny, jak to jest z temp. Mam ustawiony czas na 7. Wstałam jednak w nocy na siusiu, ok. 4, zmierzyłam się, 36,7, gdzie o 7 było zawsze 36,9. Po czym zasnęłam. Budzę się ok. 7:30, mierzę i temp. 36,9, prawie 37.
Wiem, że mierzy się o stałych porach, ale mój pęcherz ma to w nosie. I jeśli patrzeć na tą temp. z 4, to mam spory spadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:43
-
LILITH.P wrote:Hej wszystkim!!
Dziewczyny, jak to jest z temp. Mam ustawiony czas na 7. Wstałam jednak w nocy na siusiu, ok. 4, zmierzyłam się, 36,7, gdzie o 7 było zawsze 36,9. Po czym zasnęłam. Budzę się ok. 7:30, mierzę i temp. 36,9, prawie 37.
Wiem, że mierzy się o stałych porach, ale mój pęcherz ma to w nosie. I jeśli patrzeć na tą temp. z 4, to mam spory spadek.FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:podobno takie nocne czy nad ranem wstawanie na siku nie zaburza temp... więc mierzymy o stałej porze mimo że wstaliśmy np o 4...
Dzięki wielkie
ładny skok temp. maszGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:Hej wszystkim!!
Wiem, że mierzy się o stałych porach, ale mój pęcherz ma to w nosie. I jeśli patrzeć na tą temp. z 4, to mam spory spadek.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Witam Was Kochane
Ewelinko nie smuć się, jeszcze nic nie jest straconeA poza tym dopiero zaczynasz starania, więc naprawdę nie ma się czym martwić
Nawet jeśli w tym cyklu się nie uda (ale może jednak się uda), to posiedzimy sobie razem na naszej miłej i przytulnej grupie
Tak tutaj wesoło
Pączek co to za detoks? "Kafkę" poproszę
Gaduaaa piękny skok
Lilith od 4 do 7 minęły trzy godziny, więc spokojnie możesz uznać tą temperaturę z 7
Kimi rośnij zdrowo i szeroko
Zołzula poproszę o świeżutkie ciastka francuskie z czekoladąbędzie jak znalazł do kawy od Pączkowej
Klaudyś i Tuliskabuziaczki
Tuliska, Kim87, Gaduaaa lubią tę wiadomość